Ho’oponopono: Zahvalnost Reviewed by admin on . . Zahvalnost je svjesnost našeg položaja u kojem se nalazimo i izvrstan temelj za prihvaćanje. Riječ Hvala je alat, to je instrument u kojeg je integrirana namj . Zahvalnost je svjesnost našeg položaja u kojem se nalazimo i izvrstan temelj za prihvaćanje. Riječ Hvala je alat, to je instrument u kojeg je integrirana namj Rating: 0
You Are Here: Home » Eventi » Ho'oponopono » Ho’oponopono: Zahvalnost

Ho’oponopono: Zahvalnost

knjiga_02.

Zahvalnost je svjesnost našeg položaja u kojem se nalazimo i izvrstan temelj za prihvaćanje. Riječ Hvala je alat, to je instrument u kojeg je integrirana namjera za čišćenjem koja potiče od tko zna kad, i praktički, cijela povijest svih koji su ikada čistili je akumulirana u tu namjeru kao energetski potencijal. Znači, što nas više čisti, veća je moć samog procesa, postaje lakša za nove praktičare, otpori su manji jer se stvara vibracija koja to omogućuje. Uglavnom, podrška je daleko veća danas, nego recimo prije 100 godina! Ja sam se također godinama zahvaljivao na svemu što imam (još uvijek to radim), no s prakticiranjem Ho’oponopona moja je odgovornost postala veća.


“Hopsanje” ga dođe kao neko vrebanje života iz trenutka u trenutak, ali iz pozicije odlučnosti da učinimo transformaciju. Naša pažnja je na Volim te ili Hvala ti, radije nego na problemima ili podacima. Mi, doduše svjedočimo svemu tome, ali kroz prizmu preuzete odgovornosti, tj. kroz volju da se vratimo u Nulu. Osvještavamo svoju pravu prirodu Duše koja prolazi kroz jedno iskustvo i svjesni smo da imamo zadatak osloboditi sebi put k daljnjim putovanjima.

Jednako tako, osvještavamo i svoju moć da možemo učiniti bilo što i preobraziti svoj svijet u ljepši ambijent čiji smisao nije “kako to, zašto to”, nego prihvaćanje. Nakon toga je jedini logičan potez djelovanje, odnosno prenamjena svog života u nešto drugo. Problemi više nemaju toliku veličinu, neće biti cijeli planet ili svemir! Možemo ih sada promatrati i ne dopustiti im da nas usisaju u sebe i progutaju jer znamo da to nismo mi. A opet, nije se problem baciti u bilo koji izazov jer imamo povjerenje.

-Nenad Ljubić

Svidio ti se članak?
Podijeli ga s prijateljima!

Leave a Comment