Koristite redovno ovu masku i lice će vam izgledati 20 godina mlađe Reviewed by admin on . . Lijepa i mlada koža bez bora je san skoro svake žene. U cilju održavanja mladolikog izgleda mnoge poznate osobe koriste botoks, ali činjenica je da je ovaj tr . Lijepa i mlada koža bez bora je san skoro svake žene. U cilju održavanja mladolikog izgleda mnoge poznate osobe koriste botoks, ali činjenica je da je ovaj tr Rating: 0
You Are Here: Home » Zdravlje » Preparati i proizvodi » Koristite redovno ovu masku i lice će vam izgledati 20 godina mlađe

Koristite redovno ovu masku i lice će vam izgledati 20 godina mlađe

maska.

Lijepa i mlada koža bez bora je san skoro svake žene. U cilju održavanja mladolikog izgleda mnoge poznate osobe koriste botoks, ali činjenica je da je ovaj tretman izrazito skup i da ga samo neki mogu priuštiti.

Botoks se sastoji od mnogih kemikalija koje mogu izazvati mnoge nuspojave, a to je samo jedna od negativnih strana. U nastavku ćemo vam predstaviti sastojke koji ne mogu zaustaviti proces starenja, ali sigurno će usporiti proces i dati koži mladolik izgled.

Sastojci su jeftini i lako dostupni, te ih vjerojatno već imate u svojoj kuhinji. Ova domaća maska će učinit vaš izgled svježijim, mlađim i punim energije.

Sastojci:


5 žlica organskog soka od mrkve (napravite sami u sokovniku)
1 žlica kukuruznog škroba
1 žlica kiselog vrhnja
Priprema:

Ulijte 100 ml vode u lonac i dodajte kukuruzni škrob i stavite na srednje jakoj temperaturi. Miješati sve dok smjesa ne postane gušća i voda se smanji. Stavite na stranu i pričekajte da se ohladi. Dodajte sok od mrkve i vrhnje te miješajte dok ne dobijete homogenu smjesu.

Prvo je potrebno temeljito očistiti vaše lice prije primjene ove maske. Nanesite masku na lice i ostavite oko pola sata. Isperite toplom vodom. Možete koristiti ponovo ostatak ako pripremite veću količinu, ali trebate smjesu čuvati u frižideru.

Trebali bi primijeniti ovu masku 3 – 5 puta sedmično za najbolje rezultate.

em-zdravlje.com

 

Svidio ti se članak?
Podijeli ga s prijateljima!

Leave a Comment