Smrt je iscjeljivanje Reviewed by admin on . . Kad je moja majka bila na smrtnoj postelji, dozvolio sam sebi poniranje u veću stvarnost. Rekao sam joj da otiđe bez krivnje – uvijek dobra stvar za učinit ka . Kad je moja majka bila na smrtnoj postelji, dozvolio sam sebi poniranje u veću stvarnost. Rekao sam joj da otiđe bez krivnje – uvijek dobra stvar za učinit ka Rating: 0
You Are Here: Home » Kolumne » Kolumna Nenada Ljubića » Smrt je iscjeljivanje

Smrt je iscjeljivanje

smrt.

Kad je moja majka bila na smrtnoj postelji, dozvolio sam sebi poniranje u veću stvarnost. Rekao sam joj da otiđe bez krivnje – uvijek dobra stvar za učinit kada je netko na samom kraju života! Rekao sam joj da će tata biti u redu i da se neće ljutiti na nju što je otišla. Također, najavio sam joj i tko će je sve dočekati tamo, njen otac i drugi prijatelji. Bio sam zaista uzbuđen zbog nje!

Slijedećeg popodneva nakon sahrane, dok se obitelj spremala za večeru, došlo mi je da kažem: “Hajdemo meditirati prvo!”


Ovo nije nešto što bih ikada rekao svom ocu dok sam bio u uobičajenom stanju svijesti, tata je bio vrlo tvrdoglavi agnostik! Ali u ovom tužnom okruženju, samo je rekao da je to u redu. I dok sam odbrojavao od 10 do 1 kako bi se svi opustili, odjednom je podrugljivo uzviknuo:

“Sveti prorok Ružičasta Žaba!”

Kada je vođena meditacija bila gotova, poskočio je uzbuđeno: “Pričala je sa mnom, vidio sam je!!! Rekla je: Sada sam vrlo sretna, dragi!”
Nikada se otac više nije bojao svoje smrti.

Kad je došlo njegovo vrijeme, imao je nekoliko, za njega vrlo značajnih snova, svi smo to vidjeli na njemu, no uporno je odbijao otkriti njihov sadržaj. Samo je promrljao: “To je predobro da bi bilo istinito.”

Smrt je iscjelivanje.

Robey Paxton – “Nema vremena za Karmu”

Nenadljubic.com

Svidio ti se članak?
Podijeli ga s prijateljima!

Leave a Comment