Horoskop: Tajni snovi svakog znaka Reviewed by admin on . . Ovan uživa u kupovini Pripadnici ovog znaka neustrašivi su i entuzijastični u svim poljima života, pa i u svojim malim opsesijama. Stalno traže nešto novo u ž . Ovan uživa u kupovini Pripadnici ovog znaka neustrašivi su i entuzijastični u svim poljima života, pa i u svojim malim opsesijama. Stalno traže nešto novo u ž Rating: 0
You Are Here: Home » Život » Zabava » Horoskop: Tajni snovi svakog znaka

Horoskop: Tajni snovi svakog znaka

horoskop.

Ovan uživa u kupovini

Pripadnici ovog znaka neustrašivi su i entuzijastični u svim poljima života, pa i u svojim malim opsesijama. Stalno traže nešto novo u životu, a tu glad najčešće zadovolje satima šopinga. Njihova opsjednutost kupovinom ide iz krajnosti u krajnost u tolikoj mjeri da im to u potpunosti preuzima život.

Novac i luksuz Bik obožava

Bikovi su stabilni, uporni i izdržljivi, a te kvalitete im pomažu da steknu dobru poziciju na poslu. Ne boje se da rade naporno, a sve s jednim ciljem, da steknu što više novca. Veliki iznos na tekućem računu omogućava im uživanje u luksuzu koji cijene jednako kao i novac, ali ne ustručavaju se trošiti ga na druge.


Blizanci obožavaju tehnikom

Živahni i društveni pripadnici ovog znaka opsjednuti su tehnikom, koja im omogućava bolju komunikaciju sa svima koje vole. To je njihov prozor u svijet, a obožavaju ih zbog slobode koju im pružaju. Slabi su i na modu i spremni su cijeli dan potrošiti na kombiniranje novih modnih trendova.

Rak žudi za uspjehom

Suosećajni Rakovi uvijek su spremni pomoći, ali samo ako se to ne kosi s njihovim uvjerenjima. Oni jasno izražavaju svoje stavove i svima pokazuju što im se sviđa, a što ne. Žude za uspjehom i spremni su za to ići i iznad svojih granica. Taj uspjeh je najčešće vezan za obiteljski i privatni život.

Lav teži – nadmoći

Pripadnici ovog znaka imaju određenu aristokratsku osobinu koja ih tjera da u svemu budu najbolji. Upravo je to njihova najveća opsesija, nadmoć i superiornost nad drugima. Vole drugima pokazati da se odlično snalaze na svim poljima života.

Djevica je opsjednuta redom

Pedantne Djevice opsjednute su redom u tolikoj mjeri da im se život često samo oko toga i vrti. Najviše od svega cijene točnost i disciplinu, a ako im to netko poremeti pretvaraju se u prave kraljice drame. Opsesija savršeno uređenim svakodnevnim rasporedom graniči se s opsesivno-kompulzivnim poremećajem.

Vaga žudi za ravnotežom

Vage su sklone pretjeranom analiziranju, zato i ne čudi što su opsjednuti životnom ravnotežom. Taj balans nastoje postići lijepim stvarima, bilo nakitom, putovanjima ili odjećom. Ovaj poriv ponekad i ne mogu da iskontrolirati.

Škorpije vole lojalnost

Pripadnici ovog znaka poznati su po svojoj misterioznoj i posesivnoj prirodi, pa u životu najviše žude za iskrenošću i lojalnošću. Oni žele odnose pune povjerenja, a svojom opsesijom smatraju veliku želju za znanjem i za okultnim. Ne libe se pokazati svoje znanje koliko god to drugim znakovima išlo na živce.

Putovanja su glavni interes Strijelca

Baš kao i Ovnovima, i Strijelci najviše u životu obožavaju avanture i aktivnosti. I dok su drugi opsjednuti nadmoći i iskrenim odnosima, njihova mala opsesija su putovanja i napravit će sve kako bi što češće putovali. Jedino se tako mogu riješiti viška energije po kojoj su toliko poznati.

Jarac ima egocentričnu crtu

I dok su drugim pripadnicima Zodijaka važnije materijalne stvari, Jarac je opsjednut samim sobom. On ima egocentričnu crtu koja ga tjera da sve napravi u svoju korist, bez obzira hoće li povrijediti nekoga ili ne. Upustit će se u lov na uspjeh i gaziti po drugima, osim ako ga strah da će izgubiti nešto još važnije ne natjera da odustane.

Vodenjak želi biti najkreativniji u društvu

Šarmantni pripadnici ovog znaka imaju stalnu potrebu da budu najkreativniji u društvu. Stalno nešto stvaraju i pravi su inovatori, ali to više rade za svoju dušu nego zbog uspjeha. Iako im priznanja gode, bitnija im je titula najkreativnijeg znaka u društvu.

Ribama bliske “nezdrave” navike

Ribe su pravi sanjari i žive u vlastitom svijetu koji su skrojili po svojoj mjeri. Pripadnici ovog znaka su labilni i zato ne čudi što se lako navuku na nezdrave navike, poput brze hrane, kockanja ili alkohola. Jednom kad to probaju postaju toliko time zaokupljeni da se teško mogu izvući.

Izvor

Svidio ti se članak?
Podijeli ga s prijateljima!

Leave a Comment