Horoskop za 8.mjesec 2016. Reviewed by admin on . Dragi lavovi sretan vam rođendan! Želimo svima lijep odmor, uživanje u ljetu i da ostvarite sve što ste planirali. Ne dozvolite da vas posao previše stresira i Dragi lavovi sretan vam rođendan! Želimo svima lijep odmor, uživanje u ljetu i da ostvarite sve što ste planirali. Ne dozvolite da vas posao previše stresira i Rating: 0
You Are Here: Home » Tehnike » Astro blog » Horoskop za 8.mjesec 2016.

Horoskop za 8.mjesec 2016.

1739613817

Dragi lavovi sretan vam rođendan! Želimo svima lijep odmor, uživanje u ljetu i da ostvarite sve što ste planirali. Ne dozvolite da vas posao previše stresira i ne padajte u vatru – život je pun lijepih stvari, opustite se na suncu i provedite vrijeme s onima koje volite.

OVAN

Znate djelovati vrlo zahtjevno i preduzetno. U skladu sa svojim profesionalnim afinitetima često se nalazite u centru glavnih poslovnih događanja. Sačuvajte prisebnost duha i promišljenost, kako biste pravilno odgovorili na različite dileme koje Vas prate na poslovnoj sceni ili u susretu sa suradnicima. Snagom volje i osobnom inicijativom, uspjet ćete se nametnuti pred suradnicima ili u nekim značajnim situacijama. Imponira Vam posao u kojem do izražaja dolazi Vaša preduzetnost i organizatorske sposobnosti. U periodu do 19. 08., potrebno je da ispunite svoje redovne obaveze ili da izmirite neka financijska potraživanja. Krajem mjeseca obratite pažnju na svoj poslovni stil ili način izražavanja. Većinu poslovnih ciljeva možete ostvariti zahvaljujući dobroj procjeni i kroz uspješnu suradnju, proširite svoje kontakte u različitim pravcima. Nalazite se u sjajnoj prilici da ostvarite harmoniju zajedničkog života ili svoje ljubavne želje. Osjećate potrebu da uveličate neke događaje u krugu obitelji ili u odnosu s voljenom osobom. Na sreću, Vaš ljubavni stil djeluje vrlo izazovno ili poticajno na partnera. Imate priliku čuti pozitivne komentare o svom izgledu ili ponašanju, godi Vam nečija emotivna naklonost i pažnja. Osobi koja Vam se sviđa jasno dajete do znanja da preferirate harmoničan odnos, uzbudljivu ljubavnu romansu ili strasnu vezu. Ukoliko ste mladi ili slobodni, priželjkujete novu ljubavnu romansu. Uživajte u novim ljubavnim izazovima, ali budite i dovoljno iskreni u izražavanju svojih osjećaja. Ljubavna sreća je dostižna, samo kada se nalazite u društvu osobe koja odgovara Vašem ukusu i afinitetima.

SUGESTIJA: Prisustvo Sunca u petom, uz povoljne uplive Merkura, Venere i Jupitera u Vašem šestom polju, učinit će da pravilno vrednujete stvari i svijet oko sebe. Uz povoljne utjecaje Jupitera nalazite se u prilici da ostvarite kombinaciju poslovnog uspjeha i ljubavnog zadovoljstva. Nivo Vaših profesionalnih i osobnih mogućnosti, može se uvećavati u skladu s raznovrsnim interesima koja Vas prate. Na Vas posebno izazovno djeluje prisustvo Urana u Vašem sazviježđu, kao i prisustvo Marsa i Saturna u Vašem devetom polju – važno je da usaglasite svoje interese s osobnim  ili emotivnim potrebama.


BIK

Povremeno Vaš poslovni život obilježavaju iznenadni usponi ili prolazna stagnacija, što dodatno iscrpljuje Vašu snagu i kreativnu energiju. Budući da ste Vi osoba koja vodi računa i o materijalnim interesima, teško se možete pomiriti sa situacijom kada netko ograničava Vaše poslovne zahtjeve ili potrebu za širom afirmacijom. Greške koje su obilježile suradnju s jednom osobom ili propusti koji su uslijedili zbog loše koncentracije i nedostatka sluha za kompromisnim rješenjima, sigurno ne mogu značajno umanjiti Vaš oformljeni profesionalni ugled. U periodu do 16. 08., važno je da uložite svoj maksimum, kako biste ostvarili prioritetne ciljeve i bolju poziciju među suradnicima. Krajem mjeseca očekuju Vas značajna poboljšanja u financijskom smislu ili dodatne povišice, kao adekvatna nagrada za Vaše ukupno zalaganje. Sve češće u ljubavnom životu djelujete zanosno i zadovoljno, godi Vam tretman koji dobivate u društvu voljene osobe. Želite iskristalizirati svoje osjećaje i odrediti svoja emotivna očekivanja. Imate dovoljno snage samo kada se uz Vas nalazi osoba s kojom možete podijeliti svoje misli, emocije ili inspiraciju. Znaci pažnje ili nježnosti koje pokazuje Vaš ljubavni partner, unose osjećaje bliskosti u vaš zajednički život. Ukoliko ste mladi ili slobodni, imate sjajnu priliku da ostvarite brojne emotivne kontakte ili novu ljubavnu romansu u skladu sa svojom vizijom. U periodu od 12. 08., očekuju Vas novi emotivni kontakti i neobična ljubavna prilika. Ljubavna romansa je ponekad čudna, ali bez uzajamne razmjene iskrenih osjećaja ona gubi svoju vrijednost i značenje.

SUGESTIJA: Prisustvo Sunca u četvrtom, uz povoljne uplive Merkura, Venere i Jupitera u Vašem petom polju donose zadovoljstvo u ljubavi i obitelji. Potaknuti ste na raznovrsne emotivne reakcije, ali i na novo saznanje ili potrebu za osobnim usavršavanjem na različitim nivoima. Posebne privilegije, sreću i uspjeh Vam donosi povoljan utjecaj Jupitera, Neptuna, Plutona i SMČ, važno je da se pravilno orijentirate ka dugoročnim ciljevima. Krajem mjeseca, očekuje Vas harmoničan život i emotivna podrška. Planirajte neko posebno putovanje koje ćete dugo pamtiti po neobično lijepim doživljajima.

BLIZANCI

Nalazite se u sjajnoj prilici da ostvarite niz korisnih ciljeva ili da prihvatite suradnju s jednom »utjecajnom« osobom. Djelujete odlučno i preduzetno, stalo Vam je da ubrzanim metodama ostvarite poslovni, društveni ili javni uspjeh. Nema potrebe da oklijevate pred novim profesionalnim izazovima, ali uz obaveznu konzultaciju s pouzdanim suradnicima. Važno je da napravite dobar izbor u svakom pogledu. Nakon test situacija, očekuje Vas ubrzano napredovanje. Potrudite se da svoju potrebu za scenskim uspjehom, podredite poslovnom trendu koji obećava praktične ili materijalne razultate. U periodu do 21. 08., obratite pažnju na mogućnost šireg profesionalnog napredovanja ili na situacije koje donose različite vidove udruživanja oko poslovnih interesa. U pozitivnom duhu stalo Vam je da prevaziđete »emotivnu krizu« kroz koju prolazite i nalazite se pred novom odlukom, koju želite saopćite svom partneru. Ponekad nije lako ostvariti razvnotežu između glasa razuma i svojih osjećaja. Partner izražava svoje negodovanje i pokušava da Vas uvjeri u drugačiji način razmišljanja. Razgovor ili podrška bliskih prijatelja, uvijek djeluju pozitivno na Vaše raspoloženje i samopouzdanje. Emotivne dileme je moguće razriješiti, ali uz dodatno strpljenje i vrijeme. Izvjesno udaljavanje od voljene osobe treba Vas potaknuti na dobro rješenje. Ako ste mladi ili slobodni, ljubavni susreti i kontakti djeluju kao »zamjena« za neke neostvarene želje koje imate. Na sreću, očekuje Vas dobar ljubavni epilog ili zajedničko zadovoljstvo.

SUGESTIJA: Prisustvo Sunca u trećem, uz povoljne uplive Merkura, Venere i Jupitera u Vašem četvrtom polju, potiču Vas na dodatan angažman u različitim pravcima i na proširene saznajne vidike. Važno je da uspostavite ravnotežu između poslovnog i privatnog života. Sjajan utjecaj Jupitera s Uranom i SMČ, donose novu i kreativnu energiju. Djelujete komunikativno i pozitivno na svoju okolinu mnoge okolnosti su na Vašoj strani. Ponekad nije lako prepoznati najbolje rješenje koje ispunjava Vaše potrebe i zadovoljava svijet oko Vas. Uz prisustvo Marsa i Saturna u Vašem sedmom polju, nalazite se u mogućnosti da napredujete na profesionalnoj ljestvici i da usrećite svoju obitelj.

RAK

Poštujući listu prioriteta djelujete vrlo energično u pravom momentu i umijete nametnuti svoje stavove pred utjecajnim suradnicima. Često preuzimate aktivnu ulogu prilikom donošenja važnih odluka o prioritetnim ciljevima ili u vezi s finacijskim investicijama. Potrudite se da završite sve veće obaveze u periodu do 22. 08, nemojte dozvoliti da Vas netko osporava ili usporava u ciljevima koje imate. Do izražaja dolazi Vaš praktičan duh ili sposobnost efikasnog djelovanja. Važno je da se uspješno prilagodite na nove zahtjeve i uvjete poslovanja. Efikasnost u poslovnim kontaktima predstavlja Vaš glavni adut. Posvetite pažnju aktualnim sadržajima, koji mogu unaprijediti Vaš poslovni ili društveni položaj. Razmislite o novom načinu poslovanja, usavršavanju na različitim stranama i proširite svoje suradničke veze. Sve češće osjećate romantičnu notu u svom raspoloženju i imate pojačanu potrebu za ljubavnom harmonijom. Uživajte u lijepim stvarima i dozvolite sebi pravi emotivni zanos, jer sve što je lijepo može biti inspirativno i čarobno ukoliko to zaista želite. Na Vama je da pokrenete inicijativu i da se nametnete u društvu ljubavnog partera ili osobe koja Vam se sviđa. Ukoliko ste mladi ili slobodni, predstoje Vam brojni susreti ili neobične ljubavne avanture u kojima ćete potpuno uživati. Važno je da ste dovoljno aktivni i da odgovarate na zanimljive pozive koji stižu s različitih strana. Ako imate stalnog partnera, novi događaji koji donose ljubavnu harmoniju  će vam biti ugodni i mamiti osmijeh zadovoljstva na licu voljene osobe. Ljubavna romansa je čarobno zadovoljstvo, ali bez iskrenosti ona gubi svoju vrijednost i značenje.

SUGESTIJA: Prisustvo Sunca u drugom, uz povoljne uplive Merkura, Venere i Jupitera u Vašem trećem polju, naglašavaju zanimljive kontakte i aktivnu ulogu u društvenom životu. Poseban utjecaj na uspjeh, ljubav i osobnu sreću ima protežiranje Jupitera uz Neptuna, početkom mjeseca i povoljan upliv SMČ koji Vam donosi novu i kreativnu energiju. Prihvatite različite mogućnosti za profesionalnim napredovanjem i osobnim usavršavanjem. Vaši ciljevi su dostižni, možete ostvariti uspjeh i sreću na različitim stranama – pokažite dobru volju i upornost. Put do poslovnog uspjeha i osobne sreće, predstavlja najljepše zadovoljstvo uz nečiju bliskost i podršku.

LAV

Djelujete vrlo energično u svojim namjerama, ali se ne možete istovremeno angažirati na paralelnim stranama i ispratiti sve aktualne događaje na poslovnoj sceni. Smetaju Vam različiti vidovi taktiziranja, kada Vas okolina usporava u poslu ili kada netko od suradnika nije spreman da nagradi Vaš trud i zalaganje. Ipak, pred Vama je faza kreativnog uspona, završni uspjeh na najbolji način potvrđuje Vaše intelektualne i praktične sposobnosti. Predstoje Vam uspješni rezulatati u poslovima koji podrazumijevaju određeni stupanj rizika ili »lidersku ulogu«. U periodu oko 19. 08., očekuju Vas različita poboljšanja, poslovno unapređenje ili dobra prilika da proširite svoja financijska primanja. Nema razloga za lažnu skromnost i profesionalnu nesigurnost. Krajem mjeseca, moguća je prolazna financijska »kriza«, što će Vas dodatno motivirati da prihvatite i neke nove poslovne kombinacije. Zaista ponekad u ljubavi djeluje kao da je sve moguće ili dostupno, naročito ukoliko ste dovoljno nadahnuti i hrabri da izrazite svoje intimne namjere. Imate utisak da na Vašu psihološku i emocionalnu sigurnost, najbolje djeluju neke dobro isplanirane ili »unaprijed izrežirane situacije«. Međutim u emotivnom ili strasnom zanosu, na kraju ćete učiniti ono što osjećate srcem, a ne glavom. Stalo Vam je da unapredite svoj ljubavni ili intimni život. Ukoliko postoji dobra prilika nju ne treba propustiti, prihvatite novu ljubavnu romansu i emotivni izazov. Ako ste mladi ili slobodni potencirajte stil zavođenja i osvajanja, ali sačuvajte i dobru mjeru ukusa uz svoje tipične manire. Potrudite se da ispoštujte nečije emotivne potrebe ili osjećaje.

SUGESTIJA: Prisustvo Sunca i Venere u Vašem sazviježđu, uz povoljne uplive Merkura i Jupitera u Vašem drugom polju, predstavljaju sjajnu kombinaciju za »veliki dobitak« na nivou željenog i ostvarenog ili ljubavnog i praktičnog. Uz povoljan utjecaj Urana i SMČ očekuju Vas sretni događaji, kvalitetne promjene i veliko zadovoljstvo. Potrudite se ostvariti svoje »velike snove« – sreća je na Vašoj strani. Krajem mjeseca pratit će Vas utjecaji »faktora sreće«, uz Marsa i Saturna u Vašem petom polju očekuje Vas mogućnost za velike dobitke i zanimljivi kontakti s inozemstvom ili prilika za putovanjem.

KLIKNITE OVDJE ZA HOROSKOP ZA OSTALE ZNAKOVE

 

 

Svidio ti se članak?
Podijeli ga s prijateljima!

Leave a Comment

Kolacici Pravila Privatnosti