Horoskop za 08.mjesec 2016. – drugi dio Reviewed by admin on . . DJEVICA Pažljivo pratite sva aktualna događanja na poslovnoj sceni i stalo Vam je da unaprijedite svoju poziciju među suradnicima. Djelujete aktivno na različ . DJEVICA Pažljivo pratite sva aktualna događanja na poslovnoj sceni i stalo Vam je da unaprijedite svoju poziciju među suradnicima. Djelujete aktivno na različ Rating: 0
You Are Here: Home » Tehnike » Astro blog » Horoskop za 08.mjesec 2016. – drugi dio

Horoskop za 08.mjesec 2016. – drugi dio

Horoscope-12-1.

DJEVICA

Pažljivo pratite sva aktualna događanja na poslovnoj sceni i stalo Vam je da unaprijedite svoju poziciju među suradnicima. Djelujete aktivno na različitim stranama i prihvaćate nove poslovne izazove u skladu sa svojim afinitetima. Ipak, nemojte dozvoliti da Vas posao okupira više nego što je potrebno. Naučite da podvučete jasnu crtu i da se pravilno zaštitite od različitih komentara ili neugodnosti, koje potencijalno narušavaju Vaš poslovni i društveni status. U odlučujućem momentu zatražite nečiji savjet, prije nego što se upustite u novu poslovnu-financijsku akciju. U periodu do 22. 08, potrebno je da završite posao koji će Vam donijeti određene povlastice i dugoročniji efekt. Krajem mjeseca, očekuje Vas profesionalna satisfakcija i neki oblik javnog priznanja ili napredovanja na poslovnoj ljestvici. Povremeno prolazite kroz različite faze raspoloženja, ali jasno izražavate potrebu za većim osjećajem bliskosti, povjerenja ili emotivne naklonosti. Osjećate emotivnu nesigurnost, mada Vas partner uporno nagovara da prihvatite novo ili kompromisno rješenje. Međutim, Vama nedostaje dobra volja i odlučnost. Odbijate da netko na Vas vrši psihološki pritisak i iritira Vas partnerovo ponašanje. Imate utisak da voljena osoba vješto koristi »zaobilazan način« da ostvari svoje namjere, što dodatno potiče Vaše nezadovoljstvo. Dobra volja, nježnost ili pažnja, predstavljaju najbolji odgovor na zajedničke dileme. Ako ste mladi ili slobodni, prihvatite nečije udvaranje i društvo. Ljubavnu romansu treba pažljivo njegovati, bez uzajamne naklonosti i iskrenosti ona gubi svoju snagu, vrijednost i znaženje. Krajem mjeseca, očekuju Vas sjajni događaji, intimna sreća i »ljubavni procvat«.

SUGESTIJA: Prisustvo Sunca u dvanaestom, uz povoljne uplive Merkura, Venere i Jupitera u Vašem sazviježđu, potiču Vas na nova saznanja i rješenja koja trebate unaprediti životni status i uljepšati ljubavni ili oiteljski život. Uz povoljan utjecaj Jupitera i Plutona, kao i SMČ imate priliku da spojite lijepo s praktičnim i korisnim na različitim nivoima svojih interesa i mogućnosti, kroz rješavanje nekih poslovnih, statusnih ili pravnih pitanja. Za Vas počinje veoma »plodan period« uspjeha, radosti i osobne sreće.


VAGA

Potrebno je da pravilno uskladite svoje profesionalne želje i mogućnosti. Djelujete zabrinuto zbog svog poslovnog statusa i ne želite da se pomirite s poznatim standaradima koji vladaju u Vašoj okolini. Tražite efikasniji način djelovanja s namerom da unaprijedite svoju poslovnu poziciju, ali mnoga pitanja ostaju bez odgovora. Suradnici Vam zamjeraju da olako prelazite preko nekih poslovnih ponuda ili da se suviše rukovodite za osobnim procjenama, ne uvažavajući nečije mišljenje. U periodu od 03. 08., potičite proširene oblike suradnje, kako biste pravilno riješili neka imovinska, pravna ili statusna pitanja. Uspješne formule treba ponavljati u različitim situacijama, kao dodatanu garanciju za poslovni ili novčani dobitak. Eksperimente možete primjenjivati samo u provjerenim situacijama, koje ne prevazilaze Vaše dosadašnje znanje ili praktično iskustvo. U ljubavnom životu trenutno prolazite kroz različite faze emotivnog raspoloženja i »strasnih izazova«. Povremeno imate utisak kao da Vam je sve dozvoljeno ili skoro moguće. Prija Vam emotivna nota ili sentimentalnost koju Vaš partner unosi u zajednički život. Priželjkujete različita uzbuđenja, a novi događaji u ljubavnom životu djeluju vrlo izazovno i ugodno. Vješto koristite svoje zavodničke manire, lako se prepuštate inspiraciji, strastima i osjećaju koje u Vama pobođuje bliska osoba. Želite da ostvarite svoje ljubavne namjere ili da prekoračite dosadašnja ograničenja u zajedničkom odnosu. Ukoliko ste započeli neku »tajnu« ljubavnu vezu, moguće su iznenadne promene. Učinite sve što je potrebno da sačuvate svoju ljubavnu sreću, kao i osobu do koje Vam je zaista stalo.

SUGESTIJA: Prisustvo Sunca u jedanaestom, uz povoljne uplive Merkura, Venere i Jupitera u Vašem dvanaestom polju, predstavlja sjajan spoj duhovnog zadovoljstva i materijalnog blagostanja. Sreća je dostižna u različitim pravcima, kroz ostvarenje ljubavnih želja i poslovnih ili statusnih ciljeva. Povoljan utjecaj Jupitera uz SMČ predstavljaju poticaje kroz nove mogućnosti i donose kvalitetne promjene, ali utjecaji Urana i Plutona zahtijevaju aktivnu ulogu i ozbiljne promjene. Postoji mogućnost dobrog protežiranja i utjecaja »faktora sreće«.

ŠKORPION

U želji da ostvarite uspješne rezultate spremni ste da prekoračite svoje dosadašnje profesionalne mogućnosti ili utvrđene standarde. Osjećate kreativnu energiju i stalo Vam je da poboljšate svoj poslovni status ili položaj. Uz dobru volju neophodno Vam je dosta znanja ili mudrosti, kako biste ostvarili svoje profesionalne ciljeve. Pitanje poslovne organizacije i povjerenja u određene suradnike zahtijeva da dobro razmislite, prije nego što se odlučite za konkretne odgovore ili za definiciju prioriteta. Nemojte dozvoliti da Vas uznemiravaju neka sporedna događanja, važno je da se nalazite u trendu novih događaja spremni na različite vidove promjena ili na mogućnosti usavršavanja. U periodu od 20. 08., očekuju Vas uspješni rezultati i određene povlastice. Često zračite pozitivnom energijom i djelujete vrlo zanosno ili zahtjevno pred bliskom osobom. Ponekad u emotivnom zanosu, mislite kako je sve moguće ili lako ostvariti. Ali, u Vašem ljubavnom životu neprekidno se smjenjuju neki topli ili hladni valovi. Naglašene strasti i burni izljevi emocija u dužim intervalima, mogu djelovati vrlo »intrigantno« za Vaš odnos s partnerom. Važno je da svoje emocije, strasti i impulse podvodite pod zajednička zadovoljstva. Ne budite suviše »provokativni«, jer Vaš partner sigurno zaslužuje dodatnu pažnju i naklonost. U periodu od 08. 08., očekuju Vas ljubavni noviteti. U skladu sa svojim temperamentom ili emotivnim statusom odgovorite na najljepši izazov – nema razloga da sumnjate u svoju »ljubavnu sreću« ili utjecaj.

SUGESTIJA: Prisustvo Sunca u desetom, uz povoljne uplive Merkura, Venere i Jupitera u Vašem jedanaestom polju, donose sjajne vizije kroz mogućnost rješavanja nekih statusnih, privatnih, imovinskih, obiteljskih ili osobnih problema. Uz povoljan upliv Jupitera, Neptuna, Plutona i SMČ, možete da ostvarite kreativan zanos, poslovni uspon, osobnu sreću i zajedničko zadovoljstvo, samo uz podršku bliže okoline ili uz iskrenu naklonost voljene osobe. Za Vas počinje veoma plodan period, stoga investirajte i gradite svoju sreću u različitim pravcima.

STRIJELAC

U skladu s dobrom orijentacijom planirate nove poslovne poteze i djelujete vrlo poticajno na svoju okolinu. Vaši optimistički stavovi ulijevaju veliku nadu u zajednički ili partnerski uspjeh. Samopouzdanje i pozitivan trend koji pratite, donosi sjajnu priliku za ubrzanim poslovnim napredovanjem i za novom afirmacijom. Nakon velikog zalaganja uslijedit će adekvatna nagrada ili priznanje od strane Vaših suradnika. S ponosom i bez lažne skromnosti obilježite svoj profesionalni uspjeh. U periodu do 05. 08., očekuje Vas dodatni priliv kreativne energije, dobre mogućnosti i poboljšanje uvjeta. Krajem mjeseca, naglašeni su i različiti susreti ili kontakti s inozemstvom. Pratit će Vas »faktor sreće«, ali pokažite da imate dobru volju i pravi smisao za kreiranjem dugoročnijeg uspjeha. Djelujete vrlo privlačno i inspirirani ste za novu emotivnu ulogu, ljubavnu romansu ili strasnu vezu. Novi događaji unose lagani nemir u Vaš obiteljski ili ljubavni život. Pod utjecajem snažnih emocija često mijenjate svoje raspoloženje ili odluke. Ali, val novih i uzavrelih emocija predstavlja put do zajedničke sreće. Važno je da usrećite svog partnera ili da osjećate uzajamnu naklonost. U ljubavnoj perspektivi, dobro se dobrim vraća. Imate utisak da lako osvajate različite osobe koje pobuđuju Vašu emotivnu pažnju. Ukoliko ste mladi ili slobodni, uživajte u novim susretima u skladu sa svojim emotivnim potrebama. Slobodno pomaknite neke dosadašnje granice i uspostavite nove kriterije vrijednosti u zajedničkom ili ljubavnom životu.

SUGESTIJA: Prisustvo Sunca u devetom, uz povoljne uplive Merkura, Venere i Jupitera u Vašem desetom polju, predstavljaju sjajnu kombinaciju željenog i ostvarenog u različitim pravcima. Neka Vas emocije potiču na pozitivne misli, kreativan zanos i na veliku akciju – oslonite se na snagu svojih osjećaja. Emotivni zanos ili veza garantita kompletno zadovoljstvo, nemojte propustititi svoju »idealnu priliku«. Povoljni uplivi Jupitera i Urana, mogu prouzrokovati iznenadni uspjeh, dobitak ili tihi odjek nekih »tajanstvenih situacija«. Naročito „neobične obrte“ donosi prisustvo Neptuna u četvrtom polju, kao i Marsa i Saturna Vašem sazviježđu.

JARAC

Aktivno pratite sva nova događanja i imate jasne kriterije. Stalo Vam je da unaprijedite svoju karijeru, ali poslovna dinamika nameće i nove probleme u odnosu sa suradnicima. Strategija koju povodite na kraju donosi pozitivne rezultate, naročito u financijskom smislu ili u pravcu osobnog usavršavanja. Preostaje Vam da unaprijedite svoju poziciju i popularnost u poslovnom okruženju. Nema potrebe da zaoštravate odnos s određenim suradnicima ili da ulazite u rivalske odnose. Vrijeme će pokazati da imate bolja poslovna rješenja, kao i efikasan način u provođenju zajedničkih interesa. U periodu od 10. 08., očekuje Vas niz korisnih susreta koji nagovještavaju dobru perspektivu u poslu kojim se bavite. Pred Vama je povoljan period za javni nastup ili za testiranje i provjeru praktičnog znanja i profesionalnih sposobnosti. Osjećate zanos i stalo Vam je da sklopite svoj »ljubavni mozaik« u skoro idealnu sliku. Novi emotivni događaji unose lagani nemir u Vaše raspoloženje. Netko u Vama pobuđuje »čarobne misli« ili plimu toplih osjećaja. Uporno pokušavate ostvariti ravnotežu između svojih misli i osjećaja, ali to je nemoguće bez nečijeg prisustva. Mala zadovoljstva predstavljaju put ka velikoj sreći, ali samo u zajedničkom preplitanju misli i osjećaja. Potrebno je da iskreno razgovarate pred svojim partnerom ili da otvoreno preispitate zajedničke planove. U ljubavi ne treba igrati »pogrešnu ulogu«, zavaravajući se da je moguće zaštititi se od emotivnog razočarenja. Pokažite svom partneru, da uvijek postoji neki ljepši ili sretniji put do zajedničke sreće. Na sreću Vaši »ljubavni snovi« i planovi se mogu ostvariti.

SUGESTIJA: Prisustvo Sunca u osmom, uz povoljne uplive Merkura, Venere i Jupitera u Vašem devetom polju, predstavljaju spoj željenog i ostvarenog ili duhovnog i emotivnog zadovoljstva. Prate Vas povoljni utjecaji Jupitera koji Vam donose veliku radost i uspeh. Sreća proističe iz unutarnje topline i ravnoteže. Uz prisustvo Neptuna u trećem i SMČ u desetom, uvjerit ćete se da poticaji u ljubavnom životu donose najljepše zadovoljstvo. Ukoliko imate dovoljno mudrosti ili strpljenja, očekuje Vas dobra prilika da jasnije odredite svoje buduće planove. Važno je da pravilno usmjeravate svoju stvaralačku energiju.

VODENJAK

Ukoliko ste pravilno shvatili svoju ulogu i osnovna pravila u poslovnoj saradnji, budite korektni i pridržavajte se već zacrtanih ili nekih ustaljenih profesionalnih normi. Važno je da se pravilno informirate i pripremite na različite varijante profesionalnog nastupa. Želite da unaprijedite svoj poslovni položaj i težite ka novom osobnom usavršavanju, ali poslovno-financijske prilike u velikoj mjeri ovise od situaciji koju diktiraju Vaši suradnici ili pretpostavljeni. U nastojanju da odložite neke obaveze nema potrebe da ostavljate pogrešan utisak. Uz osobne interese koje želite ostvariti, neminovno je da opravdate i nečije poslovne kriterije. Vaša sposobnost dobrog zapažanja, kao i vještina brzog prilagođavanja u novim uvjetima bit će dobro nagrađene. Od 11. 08., očekuju Vas uspješni rezultati i sjajna mogućnost za daljim profesionalnim usavršavanjem. Imate utisak da se u svom ljubavnom životu suočavate s prolaznom krizom, partner Vam daje do znanja da očekuje zajednički dogovor. Pokušavate riješiti svoje unutarnje dileme i sumnje, stoga osjećate emotivnu nesigurnost ili sputanost. Čini Vam se da partner nema dovoljno razumijevanja za Vaše potrebe, tako da česti konflikti utječu na Vaše promenljivo raspoloženje. Skloni ste češćim izlivima ljutnje i pomalo provocirate svog partnera. Nedostatak optimizma pokušavate da nadomjestite nekim zabavama. Važno je da se ne zalijećete u svojim procjenama ili da provjeravate nečije emotivne namjere. Budite dovoljno strpljivi i »mudri« u iščekivanju na rasplet, moguća je ljubavna romansa, ali tek na »drugi pogled«. Krajem mjeseca očekuju Vas pozitivne promjene, partner će se prikloniti Vašim željama. Moguće je i da ćete upoznati jednu atraktivnu osobu, koja će ispuniti Vaše osnovne kriterije i očekivanja.

SUGESTIJA: Prisustvo Sunca u sedmom, uz povoljne uplive Merkura, Venere i Jupitera u Vašem osmom polju, učinit će Vas privilegiranom i sretnom osobom. Prate Vas pozitivni utjecaji Urana, Jupitera i SMČ. Put do poslovnog uspjeha ili do osobne sreće, predstavlja najljepše zadovoljstvo u nizu sretnih okolnosti i uz nečije prisustvo ili emotivnu naklonost. Uz Marsa i Saturna u Vašem jedanaestom polju, računajte na svoju »dobitnu kombinaciju«. Krajem mjeseca pratit će Vas i utjecaji »faktora sreće« i mogućnost značajnijeg dobitaka.

RIBE

Kada ste potaknuti dobrim idejama znate djelovati vrlo ambiciozno na svoju okolinu, ali u određenim situacijama i nesigurno. Stalo Vam je da ostvarite korisne ciljeve i tražite tim suradnika sa sličnim idejama. Angažiranost na različitim stranama ostavlja dobar utisak, ali samo do određene granice. Potrudite se da budite dobro informirani o svim profesionalnim kombinacijama, u tom smislu provjeravajte sve važne kriterije koji utječu na poslovnu suradnju. Pažljivo razmišljate o novim ponudama i važnim odlukama u svojoj karijeri. Neophodna Vam je nečija podrška kako biste ostvarili svoje poslovno-financijske ciljeve, ali u većini situacija suradnici se oslanjaju na Vašu dobru volju. U periodu do 18. 08, budite uporni i dosljedni u svojim namjerama. Oslonite se na »zdravu logiku« i na podršku koju dobivate od proverenih suradnika. Krajem mjeseca, prihvate ponudu koja podrazumijeva prošireno partnerstvo i zajednička ulaganja. U povremenim naletima velike inspiracije djelujete vrlo zanosno i vodite aktivan društveni život, često se nalazite u prilici da ostvarite nove ili neobične ljubavne kontakte. Ipak, Vaš emotivni interes za određenu osobu nije trajnog karaktera. Ne želite emotivno vezivanje i smišljate brojne izgovore, kako biste opravdali svoje ćudljivo raspoloženje i ponašanje. Nema potrebe da izbjegavate emotivnu vezu ili odgovornost. Imponira Vam saznanje da se nalazite pred radoznalim pogledima i da prepoznajete emotivne signale, slobodno odgovorite na različite izazove u skladu sa svojim statusom i afinitetima. Kvaliteta koja proističe iz ljubavne veze predstavlja Vašu intimnu sreću i pozitivno utječe na Vašu kompletnu pojavu ili na samopouzdanje.

SUGESTIJA: Prisustvo Sunca u šestom, uz povoljne uplive Merkura, Venere i Jupitera u Vašem sedmom polju, daju mogućnost da ostvarite zajednički ili partnerski uspjeh i trijumf ili zadovoljstvo na različitim nivoima. Povoljan utjecaj Jupitera uz Neptuna, Plutona i SMČ u osmom polju Vas navode na veliku inicijativu, imate sjajnu priliku da napredujete na poslovnoj ljestvici, kao i da uljepšate svoj ljubavni život ili odnos s prijateljima. Uspjeh i zadovoljstvo proizilaze iz partnerstva ili udruživanja. Skladan odnos s partnerom pozitivno utječe na Vaš intimni sjaj, i na obiteljsku ili potpunu sreću.

KLIKNITE OVDJE ZA HOROSKOP ZA OSTALE ZNAKOVE

Izvor

Svidio ti se članak?
Podijeli ga s prijateljima!

Leave a Comment