Prakticiranje bezuvjetne ljubavi Reviewed by admin on . . Bezuvjetnu Ljubav prakticiramo u izmijenjenim stanjima svijesti, a živimo je u svakodnevnim. Izmijenjeno stanje svijesti je ono u kojem nema unutarnjeg dijalo . Bezuvjetnu Ljubav prakticiramo u izmijenjenim stanjima svijesti, a živimo je u svakodnevnim. Izmijenjeno stanje svijesti je ono u kojem nema unutarnjeg dijalo Rating: 0
You Are Here: Home » Ho'oponopono » Prakticiranje bezuvjetne ljubavi

Prakticiranje bezuvjetne ljubavi

ljubav.

Bezuvjetnu Ljubav prakticiramo u izmijenjenim stanjima svijesti, a živimo je u svakodnevnim. Izmijenjeno stanje svijesti je ono u kojem nema unutarnjeg dijaloga, u kojem nema onog koji vam objašnjava tko ste vi, što ste vi, kako svijet izgleda i što je to Ljubav.

To su kratki trenuci, ali dovoljni da zaronite u njih, da izvučete iskustvo tišine i iz nje gradite bezuvjetno voljenje. Normalno, buka će se vratiti, ali vi sada imate jedno iskustvo.


Možete usporediti, promotriti i primijeniti. Izmijenjena stanja svijesti možete inducirati na stotine načina, bilo meditacijom, dubokim disanjem, sjedenjem u tišini u parku ili svjesnim hodanjem. Pronađite sebi najbolji i uživajte u prisutnosti Ljubavi u vama.

Potom, u svakodnevnoj pozornosti hopsajte i govorite “Volim te” životu i stvarima koji vam nailaze na putu. U jednom trenutku će se sve to izbalansirati i sfera koju sanjate će polako mijenjati svoj oblik. Bit će to tada vaš osobni san, radije nego kolektivni. Bit će to san kojeg Božanstvo u vama sanja i moći ćete odabrati buđenje u Njegovu svijest.

-Nenad Ljubić

Svidio ti se članak?
Podijeli ga s prijateljima!

Leave a Comment

%d bloggers like this: