Testirajte vibracije u svom tijelu koristeći ova 4 znaka univerzuma Reviewed by admin on . . Dobro je znati kako funkcionira Zakon privlačenja i zašto je važno posjedovati visoku vibraciju. Međutim, kako možemo znati gdje je naša vibracija? Kako možem . Dobro je znati kako funkcionira Zakon privlačenja i zašto je važno posjedovati visoku vibraciju. Međutim, kako možemo znati gdje je naša vibracija? Kako možem Rating: 0

Testirajte vibracije u svom tijelu koristeći ova 4 znaka univerzuma

vibra.

Dobro je znati kako funkcionira Zakon privlačenja i zašto je važno posjedovati visoku vibraciju.

Međutim, kako možemo znati gdje je naša vibracija? Kako možemo znati privlačimo li realnost koju želimo ili realnost koju ne želimo?

Slijedi nekoliko brzih testova koji će vam pomoći da to otkrijete:

  1. Brzi test realnosti: Osvrnite se oko sebe, što se događa?

Otvara li vam netko vrata ili vam ih zatvara pred nosom? Je li vani prelijep dan ili je vrijeme užasno?

Vi ste stvorili tu realnost svojom vibracijom i zato se dobro osvrnite da vidite gdje ste. Ako vam se sviđa ono što vidite, vaša vibracija je na visokom nivou. Ako se pred vama nalazi gomila prepreka i frustracija, vaša vibracija je na niskom nivou. Ako je pola-pola ili bezveze, vaša vibracija se nalazi negdje na sredini.

  1. Da li vam se brojevi ponavljaju?

Ponavljanje brojeva (tipa 111, 222, 333) i rastući brojevi (1234) predstavljaju znakove pomicanja ka višim vibracijama.

Međutim, brojevi poput 666 ili opadajući brojevi (4321) predstavljaju znakove pomicanja ka nižim vibracijama. Ukoliko su brojevi izvan šablone, postoji neutralnost.

  1. Pratite svoje emocije: napravite brzu provjeru emocija – kako se osjećate?

Ocijenite svoje emocije vibracijom.

Ljubav, radost, entuzijazam i zadovoljstvo ukazuju na visoku vibraciju, dok bijes, gađenje, depresija ili dosada ukazuju na nisku vibraciju.

  1. Pratite svoje tijelo: osjećate li kao da vam svi motori rade (visoka vibracija) ili se osjećate bolesno, povrijeđeno i umorno (niska vibracija)?

Ako se osjećate nekako između, vibracija je neutralna.

Ovo su bila 4 znaka koje možete koristiti kako bi shvatili kakvu realnost stvarate za sebe Zakonom privlačenja. Visoke vibracije ukazuju na to da vas očekuje više dobrih stvari.

Ako ste uočili znakove niske vibracije, ne očajavajte. Ovi pokazatelji su tu da vam pokažu da se krećete u pravcu koji vas neće odvesti nikuda.

Poslušajte ove signale i počnite pomicate svoje misli i osjećaje u pozitivnijem smjeru, radite nešto u čemu uživate, pogledajte zabavan film, igrajte se sa svojim kućnim ljubimcem ili bilo što drugo što vas čini sretnima. Upotrebite Zakon privlačenja u svoju korist!

-Andrea Šulman

Izvor

Svidio ti se članak?
Podijeli ga s prijateljima!

Leave a Comment

%d blogeri kao ovaj: