Što je najgore što se može dogoditi ako vam veza nije dobra Reviewed by admin on .   Što je najgore što se može dogoditi ako vam veza nije dobra? Da veza završi.  Možete plakati, puzati, moliti, sažaljevati se, patiti. Ili možete naučiti   Što je najgore što se može dogoditi ako vam veza nije dobra? Da veza završi.  Možete plakati, puzati, moliti, sažaljevati se, patiti. Ili možete naučiti Rating: 0

Što je najgore što se može dogoditi ako vam veza nije dobra

 

ljubavna-veza

Što je najgore što se može dogoditi ako vam veza nije dobra? Da veza završi.  Možete plakati, puzati, moliti, sažaljevati se, patiti.

Ili možete naučiti nešto iz toga, rasti, razvijati se, biti spremni na bolju vezu u budućnosti. Dočekati tu vezu s poštovanjem, nježnošću, bez otvorenih rana i bolnih ožiljaka. To ovisi o vama.
Stoici bi rekli: Znaj što je u tvojoj moći, a što nije.
Ne pokušavajte promijeniti ono što nije u vašoj moći. Ne možete kontrolirati što će drugi reći ili neće reći, što će učiniti ili neće učiniti. Ono što možete kontrolirati to je svoj stav, svoju reakciju na ono što oni kažu ili naprave.

Ukratko – ako ne pokušate, ne možete niti uspjeti. Ako probate, i učini vam se da niste uspjeli, još uvijek možete, nikad nije prekasno. Opet – to ovisi o vama.

Svidio ti se članak?
Podijeli ga s prijateljima!Leave a Comment

%d blogeri kao ovaj: