Pomoć na duhovnom putu: Vaši vodiči vam pomažu podignuti vibraciju Reviewed by admin on . . Svatko od nas ima vodiča koji nam pomaže pri podizanju naše vibracije te regulira i kontrolira naš proces uznesenja. On nam pomaže pri preuzimanju određenih f . Svatko od nas ima vodiča koji nam pomaže pri podizanju naše vibracije te regulira i kontrolira naš proces uznesenja. On nam pomaže pri preuzimanju određenih f Rating: 0

Pomoć na duhovnom putu: Vaši vodiči vam pomažu podignuti vibraciju

vibracija-ljubavi.

Svatko od nas ima vodiča koji nam pomaže pri podizanju naše vibracije te regulira i kontrolira naš proces uznesenja. On nam pomaže pri preuzimanju određenih frekvencija, vibracija i informacija  kako bismo proširili našu svijest, obnovili naše fizičko tijelo, naše energije i na kraju, popravili čak i nedostatke na DNK.

Ovi downloadsi često se javljaju za vrijeme meditacije, noću dok spavamo, ali također se mogu obaviti tijekom dana. Ovisno o tome koliko je otvorena svijest i koliko je  duhovno evoluirala osoba će se odrediti koliko informacija će biti otkriveno.
Ako se bojite svojih pomoćnika, vašeg tima, neće vam se pokazati, ali svejedno će nastaviti pronalaziti načine koji su povoljniji za vašu dobrobit.

LJUBAV je energija zaštite i izravnog usklađivanja s našim višim Ja / Božanskim Ja.

Kada smo u stanju LJUBAVI  ništa nas ne može povrijediti, ili uznemiriti.

Sve je energija i frekvencija. Kada smo na  najvišoj mogućoj razini vibracija – LJUBAVI – sve ono što pripada nižoj vibraciji jednostavno će se kretati kroz naše biće, i neće napasti naše energetsko polje. Bez obzira o čemu se radi…. bolest, rak, virusi, kemijski utjecaji, zračenja, itd…. ako držimo energetska polja ozračena ljubavlju, ništa ne može nauditi.

Učimo da se vratimo u ovo stanje vibracijski vrlo visoko, vibraciju ljubavi.

Izvor

Svidio ti se članak?
Podijeli ga s prijateljima!

Leave a Comment

%d blogeri kao ovaj: