Otkrijte svoje talente, oni su karta za vaš život iz snova! Reviewed by admin on . . Vaši talenti su bezbrojni! Imate sve što vam je potrebno kako biste uspjeli. Koliko puta ste ovo rekli: Nemam nikakvih talenata. Nisam baš nadarena osoba. Ako . Vaši talenti su bezbrojni! Imate sve što vam je potrebno kako biste uspjeli. Koliko puta ste ovo rekli: Nemam nikakvih talenata. Nisam baš nadarena osoba. Ako Rating: 0

Otkrijte svoje talente, oni su karta za vaš život iz snova!

talenti.

Vaši talenti su bezbrojni!

Imate sve što vam je potrebno kako biste uspjeli.

Koliko puta ste ovo rekli: Nemam nikakvih talenata. Nisam baš nadarena osoba.

Ako je ovo vaš stil razmišljanja, definitivno trebate ponovo razmisliti. Samo zato što vas u srednjoj školi nisu upisali u odjel nadarenih i talentiranih učenika, ne znači da ih nemate, i da ih ne možete upravo sada iskoristiti kako biste kreirali pozitivne promjene u vašem životu i u vašem bogatstvu. Vi možda mislite da ne znate koji su to vaši talenti, ali velika je verojatnoća da ih samo poričete. Svi smo mi blagoslovljeni talentima kao dijelovima našeg karaktera, naše prirode. Mi smo rođeni s njima! Naša je odgovornost da ih otkrijemo, razvijemo, i podijelimo s drugima.

Dano nam je sve što nam je potrebno kako bismo imali život kakav želimo.

To je unutar vas, u vašem make-up-u, da budete tko god poželite. Možda vas vaš način razmišljanja vuče u određenom pravcu da potiskujete te predivne talente koji su vam dani kao dio kreacije vas samih. Međutim, ja sam ovdje s ODLIČNIM vijestima. Ti talenti su tu, i samo su vaši! Sve što trebate učiniti jest da ih izgradite u nešto spektakularno.

Naši talenti i vještine su dio našeg bića. Čak što više, svatko od nas ima različiti set alata koji su samo naši. I zato smo stavljeni na ovaj planet – da bismo dijelili te talente i vještine sa svijetom!

Isključite svaki dijalog koji vodite sami sa sobom i koji vam govori da ste osuđeni da živite mali život. Vi imate unutarnje talente (vi ste izvor informacija, energije, stava, svakakvih pozitivnih atributa) i vanjske talente (hrana, voda, priroda, ljudi i ostali izvori od pomoći). Ako razmišljate: Moj jedini dar je taj da mogu svakog jutra ustati, preživjeti dan, i tako u krug – prekinite s tim. To je način razmišljanja koji vam čini štetu. Neće ništa učiniti za vas osim što će vas vući na dno, a vi zaslužujete mnogo bolje od toga.

Vaši talenti za vas mogu stvoriti predivne stvari u životu!

Izazov s kojim se suočavate, kada ne shvaćate sve predivne talente koje posjedujete, može vam izgledati nevjerojatno opterećujuć! Kada se previše fokusirate na svoje probleme, slabe financije ili ostale prepreke – vi se zaglavite. Ako je sve ono što vidite dug koji se uvećava, nedostatak novca, snovi koji se neostvaruju ili budućnost koja je siva, vi zaustavljate svoj momentum i prije nego što je imao šanse da se zauka. Ako ste jedna od onih osoba koja sebi stalno priča kako ne može priuštiti bolji život, ili kako nema dovoljno vremena učiniti sve što treba, ili je previše umorna, ili se preradi na poslu, ili vodi gubitnički život – zaustavite se! Vrijeme je da pomaknete svoj obrazac razmišljanja i da preuzmete akciju kako biste kreirali pozitivne rezultate!

Koji su vaši talenti?

Fokusirajte se na dobre stvari koje imate, a ne na ono što nemate. Promijenite razgovor u svojoj glavi. Budite ugodni prema sebi kada sa sobom razgovarate. Promijenite grupu prijatelja s kojima se družite, ako je to potrebno. Pronađite pozitivnu podršku. Posegnite za onim što želite. Sakupite one koji vam trebaju da vam pomognu na vašem uspjehu u kreiranju boljeg života. Vi imate potencijal, kapacitet. On je unutar vas. Jednom kad uhvatite korak s njim, vidjet ćete rezultate istog trena i velike nagrade doći će do vas. Kada prikladno dijelimo, vrednujemo i koristimo svoje talente, primamo nagrade u obliku pozitivne, regenerirajuće energije i optimizma. A ako dijelimo svoju vrijednost, čak i doslovno, tako što produbljujemo svoje vještine i talente, a da za to nismo ni plaćeni ili priznati, to iscrpljuje energiju i stvara negativni stav.

Talenti vas mogu učiniti da se osjećate kao da imate supermoći!

Vaša unutarnja snaga, vaše prirodne sposobnosti i svakodnevne vještine su kapija za svjetliju budućnost. Evo jedne vježbe koja će vam pomoći da resetirate svoj obrazac razmišljanja i koja će vam pomoći da pristupite svim predivnim talentima koje posjedujete:

Sjedite i zapišite sve na čemu ste zahvalni, sve što ste u stanju obavljat, kao i sve što želite da možete učiniti. Steknite naviku da o sebi i o onome za čega ste sposobni mislite pozitivno. Kada promijenite taj unutrarnji razgovor koji vodite sa sobom, nešto čudesno se dogodi! Vi ste prepuni Da! energije, i ubrzo će vam se činiti da sve o čemu možete sanjati ili što želite učiniti u svom životu zaista jest moguće.

Eliminisranjem negativnosti, vi ćete spljoštiti male misli, mala djelovanja i mali život. Življenje malog života je zločin prema vama! Pozitivan stav otvara vrata i poziva prilike.

Otvorite ta vrata, pustite da unutra poteku prilike i ispunite svoj život uspjehom.

Izvor

 

Širi radost, možda ćeš baš ti nekom uljepšati dan 🙂Leave a Comment

%d bloggers like this: