Nikad nećeš znati jesu li tvoje odluke ispravne i to je u redu Reviewed by admin on . . Predugo plešemo ovaj ples. „Što te muči?“ Poznajem te. Poznajem te, predivna djevojko. Tvoj dar je davanje, tvoj dodir je mjesečev prah, a tvoj miris kao plan . Predugo plešemo ovaj ples. „Što te muči?“ Poznajem te. Poznajem te, predivna djevojko. Tvoj dar je davanje, tvoj dodir je mjesečev prah, a tvoj miris kao plan Rating: 0

Nikad nećeš znati jesu li tvoje odluke ispravne i to je u redu

odluke.

Predugo plešemo ovaj ples.

„Što te muči?“

Poznajem te.

Poznajem te, predivna djevojko.

Tvoj dar je davanje, tvoj dodir je mjesečev prah, a tvoj miris kao planinski povjetarac sa suzom anđela. Tvoje blistave oči su kao zvijezde daleke galaksije.

„Da bar možemo uvijek činiti prave izbore.“

Žudim za danom kad ćeš spoznati svoju divnu nesebičnu prirodu i koliko su blagoslovljeni oni koje počastiš osmijehom. Središte tebe same koje te definira je promijenilo mnoge oko tebe. Kao zvjezdano nebo koje obasjava lica onih koji se nadaju, tako tvoje oči ispunjavaju tuđa srca srećom.

Žudim za danom kad ćeš razumjeti da te zbog galaksija u tvojim očima volim još više. I tvoje slomljeno srce može se iscijeliti kao što si ti iscijelila mnoge oko sebe. Jednog dana ćeš srušiti zidove koje si sagradila, a ja ću se zagledati u tvoje jedinstvene oči.

„Ne postoje pravi i krivi izbori.“

Mi izabiremo.

Neki nas vode na puteve na koje nismo planirali, ali nekad treba proći pustinju kako bi vidjeli šumu. Ne postoje pogrešni izbori, draga. Padamo kako bismo mogli ustati. Noć mora biti tamna kako bi zvijezde sijale. A tvoje galaksije, ljepotice, nikad nisu sijale sjajnije.

I zato nastavimo plesati ovaj ples.

zdravaisretna.hrLeave a Comment

%d bloggers like this: