Liječenje ljubavlju: Grlite ih, zdravo je! Reviewed by admin on . . Dr Denis Tomas iz Washingtona otkrio je nešto u što su naši preci duboko vjerovali. Naime, otkrio je da u svojim domovima imamo “lijekove” djelotvornije od sv . Dr Denis Tomas iz Washingtona otkrio je nešto u što su naši preci duboko vjerovali. Naime, otkrio je da u svojim domovima imamo “lijekove” djelotvornije od sv Rating: 0

Liječenje ljubavlju: Grlite ih, zdravo je!

ljubimac.

Dr Denis Tomas iz Washingtona otkrio je nešto u što su naši preci duboko vjerovali. Naime, otkrio je da u svojim domovima imamo “lijekove” djelotvornije od svih onih proizvedenih u farmako industriji. Iskren i energičan zagrljaj ljubimca i njegovog vlasnika, prema mišljenju ovog veterinara, iscijelio je mnoge bolesti za koje zvanična medicina nije imala rješenje.

– Bezbroj puta sam bio svjedok nevjerojatnih poboljšanja kliničke slike kada se vlasnici fokusiraju na svog prijatelja, a ne na problem koji im se pojavio u životu. Kao veterinar u početku sam mislio da je proces jednosmjeran, a onda sam shvatio da zapravo jedni drugima pomažu i da ona priča o životinji koju je spasila nečija ljubav i obrnuto nikako nije patetična fraza već čista istina priča dr Tomas.

Kada je prihvatio ovu fascinantnu prirodnu mogućnost liječenja ljubavlju, dr Tomas počeo istraživati i širiti svoja znanja u ovom području.

– Počeo sam tako što sam rekao ljudima koji imaju ljubimce da pokušaju ovu metodu. Jedino što su trebali učiniti jest da povjeruju u tu mogućnost i da češće iskreno grle svog ljubimca, provode što više vremena s njim, ljube ga i razgovaraju s njim. Ljudi koji su imali problem s artritisom, kroničnim bolestima, pa čak i maligne promjene naišli su na nevjerojatne rezultate. Također životinje koje su bolovale od teških bolesti imale su poboljšanje kliničke slike – priča dr Tomas.

Kako njegov interes za ovu metodu liječenja traje već deceniju, uspoređivao je svoje zaključke s onima do kojih su došli liječnici u svjetskim Medicinskim centrima. Tako je po tko zna koji put došao do dokaza da vibracije koje proizvode životinje izuzetno pozitivno utječu na srce, cijeli kardiovasularni sistem čovjeka, ali i na nervni sistem.

– Kada nas nešto boli ljubimac će nam prići kako bi nas pomazio, poljubio ili legao na bolno mjesto. Vrlo brzo osjetit ćemo analgetsko djelovanje. Ako smo nervozni, tužni, apatični ili depresivni, životinje će nas vratiti u ravnotežu. Također mi ćemo pomagati njima. Isti obrazac ponašanja primjeti ćete i kada njih nešto muči. Doći će do vas, tražit će pomoć. Vi ćete ih uzeti u naručje, maziti, ljubiti, grliti i umirit će se – objašnjava dr Tomas, naglašavajući jednostavnost ove predivne metode liječenja.

Mnogi medicinski centri, naročito dječja odjeljenja, prihvatili su ovu metodu i primjenjuju je već godinama. Većina zaposlenih tvrdi da vidi pozitivne rezultate, pa su sve češće bolnice s mezimcima koji se koriste u terapijske svrhe.

zivotinje.rsLeave a Comment

%d bloggers like this: