Kad ste bilo gdje nepoželjni… Reviewed by admin on . Onog trenutka kad shvatite da ste bilo gdje nepoželjni, povucite se tiho, mirno i elegantno. Ovo isto vrijedi i za odnose i društvene angažmane. Elegancija je u Onog trenutka kad shvatite da ste bilo gdje nepoželjni, povucite se tiho, mirno i elegantno. Ovo isto vrijedi i za odnose i društvene angažmane. Elegancija je u Rating: 0

Kad ste bilo gdje nepoželjni…

Woman standing in doorway of home, rear view

Onog trenutka kad shvatite da ste bilo gdje nepoželjni, povucite se tiho, mirno i elegantno. Ovo isto vrijedi i za odnose i društvene angažmane.

Elegancija je u dostojanstvenom prihvaćanju istine. Nemojte se nikada žaliti i ne sudite ni sebe ni drugima. Nitko nikoga ne može razumjeti 100%. Za sve postoji razlog. Uvijek budite elegantni i nikada se nemojte nametati tamo gdje više niste poželjni ili dobrodošli. Možda vas mnoge druge ruke čekaju da vam pruže dobrodošlicu dok vi čekate na pogrešnom mjestu tražeći priznanje koje možda nikada nećete dobiti. Ipak, pravi majstor nikada nikoga ne napušta.

Duhovnost vas također nikada neće napustiti. Budite uvjereni u to. Kad god je odnos bezuvjetan, uvijek će vas poštovati.

Volim Vas…

– Mohanji

FB stranicaLeave a Comment

%d bloggers like this: