Johnny Depp: Možeš zatvoriti oči pred stvarima koje ne želiš vidjeti, ali ne možeš pred onima koje ne želiš osjećati Reviewed by admin on . . -Postoje četiri pitanja o vrijednosti u životu. Što je sveto? Što čini duh? Za što vrijedi živjeti? Za što vrijedi umrijeti? Odgovor za svako pitanje je isti. . -Postoje četiri pitanja o vrijednosti u životu. Što je sveto? Što čini duh? Za što vrijedi živjeti? Za što vrijedi umrijeti? Odgovor za svako pitanje je isti. Rating: 0

Johnny Depp: Možeš zatvoriti oči pred stvarima koje ne želiš vidjeti, ali ne možeš pred onima koje ne želiš osjećati

Depp.

-Postoje četiri pitanja o vrijednosti u životu. Što je sveto? Što čini duh? Za što vrijedi živjeti? Za što vrijedi umrijeti? Odgovor za svako pitanje je isti. Samo ljubav.

-Koristite svoj novac da kupite privatnost jer tijekom većeg dijela vašeg života vam nije dozvoljeno da budete normalni.

-Kojim god dijelom da igrate, postoji određena količina vas u tome. Mora biti tako, u suprotnom to jednostavno nije gluma. To je laganje.

-Ja sam stidljiv, paranoičan, koju god riječ želite upotrijebiti. Mrzim slavu. Učinio sam sve što sam mogao da je izbjegnem.

-Jedina bića koja su dovoljno evoluirala da prenesu čistu ljubav su psi i bebe.

-Kao tinejdžer sam bio toliko nesiguran. Bio sam tip dječka koji se nikada nije uklapao jer se nije usuđivao birati. Bio sam uvjeren da uopće nemam talent. Ni za što. I ta misao je oduzela sve moje ambicije.

-Francuska i cijela Europa imaju veliku kulturu i nevjerojatnu historiju. Najvažnije je što oni tamo znaju živjeti. U Americi su zaboravili sve o tome. Bojim se da je američka kultura katastrofa.

-Ja sam nepošten, a nepoštenom čovjeku uvijek možete vjerovati da je nepošten. Iskreno, treba se paziti poštenih.

-Ljudi plaču ne zato što su slabi, nego zato što su bili predugo jaki.

-Možeš zatvoriti oči pred stvarima koje ne želiš vidjeti, ali ne možeš pred onima koje ne želiš osjećati.

-Ako si istovremeno zaljubljen u dvije osobe, izaberi drugu osobu. Jer, da si zaista volio prvu osobu, ne bi se zaljubio u drugu.

IzvorLeave a Comment

%d bloggers like this: