Astrologija kao putokaz za osobnu transformaciju Reviewed by admin on . . U posljednje vrijeme zaista imam sreće! :) Na astrološke konzultacije mi dolaze osobe koje su osviještene, koje dobro poznaju sebe i koje rješavaju svoje pods . U posljednje vrijeme zaista imam sreće! :) Na astrološke konzultacije mi dolaze osobe koje su osviještene, koje dobro poznaju sebe i koje rješavaju svoje pods Rating: 0

Astrologija kao putokaz za osobnu transformaciju

vesna.

U posljednje vrijeme zaista imam sreće! 🙂 Na astrološke konzultacije mi dolaze osobe koje su osviještene, koje dobro poznaju sebe i koje rješavaju svoje podsvjesne obrasce različitim tehnikama samospoznaje. Zbog toga lako i brzo pronalazimo zajednički jezik te jednostavno otkrijemo životna područja i obrasce koje treba transformirati. Takve osobe kroz astrološku analizu najčešće dobiju potvrdu za ono što slute ili osjećaju o sebi, a njihova motivacija za samospoznaju nakon toga postane snažnija.

Naravno, život može donijeti različite okolnosti i nebrojene izazove. Postoje situacije koje su kratkotrajne i prolazne, ali kod svakog od nas postoje i one bolne teme s kojima se ne znamo nositi na dobar način najveći dio života. Uglavnom je to nešto što silno želimo imati ili nešto što imamo, a toga se snažno želimo osloboditi. Bez obzira na prirodu trajnog izazova u našim životima, najbolji odgovor na njih je osobna transformacija. Događaji pod utjecajem vanjskih, transcendentalnih planeta (Uran, Neptun i Pluton) obično otkrivaju te ključne životne teme, ali isto tako daju smjernice koje mogu donijeti trajni osobni mir.

Iz prakse i uvida u tuđe životne priče imam brojne primjere koji govore o sjajnim promjenama koje se događaju nakon dugotrajnih, neugodnih i napornih životnih izazova. Kada se promijenimo iznutra, mijenjaju se okolnosti u kojima živimo. Osobna promjena se uvijek manifestira u stvarnom životu i ponekad nalikuje na čudo! To se ne događa svaki put, ali susret s takvim iskustvima uvijek je osnažujući i motivira na daljnje duhovno traganje. Objektivnim uvidom u tu izazovnu životnu temu te jasnim shvaćanjem u kojem smjeru treba koračati, astrologija može put osobne transformacije učiniti manje neizvjesnim poduhvatom!

Do slijedeće Inspiracije, grlim vas zajedno sa zvijezdama!

-Vesna Cirak

vesnacirak.comLeave a Comment

%d bloggers like this: