22 prijedloga za podizanje vibracije tijela Reviewed by admin on . .  Vibraciju tijela ne možemo povisiti dok ne napravimo neke važne promjene u životu. U tekstu ću navesti neke praktične promjene koje možete napraviti u svom ž .  Vibraciju tijela ne možemo povisiti dok ne napravimo neke važne promjene u životu. U tekstu ću navesti neke praktične promjene koje možete napraviti u svom ž Rating: 0

22 prijedloga za podizanje vibracije tijela

vibracija.

 Vibraciju tijela ne možemo povisiti dok ne napravimo neke važne promjene u životu. U tekstu ću navesti neke praktične promjene koje možete napraviti u svom životu. Sve promjene koje ću navesti su iz vlastitog iskustva i isprobano djeluju.

.

 1. Paziti na prehranu – Današnja hrana je puna raznih industrijskih dodataka. Neka hrana je napravljena za snižavanje vibracija tijela. Preporučujem vam konzumiranje prirodne hrane. Puno ljudi nije u mogućnosti imati svoj vrt zbog nedostatka prostora ili vremena. Ako ste u mogućnosti kupujte voće i povrće sa sela a ne iz trgovačkih centara.
  .
 2. Jesti manje mesa – Meso neće zaustaviti proces podizanja vibracija ali će ga usporiti. U današnjoj proizvodnji mesa dodaje se puno dodataka prije i poslije proizvodnje. Dodaci u hrani životinja i dodaci u obradi mesa su štetni. Ni jedna vrsta mesa nema više vibracije od voća i povrća. Ako imate osjećaj krivnje zbog konzumiranja mesa onda prestanite.
  .
 3. Piti vodu – Voda je najzdravije piće s najvišim vibracijama. Bilo koja voda je bolja od gaziranog pića ili bilo kojeg drugog pića s kemijskim dodacima.
  .
 4. Provedite više vremena u prirodi – Priroda je odličan način za podizanje vibracija. Sva priroda je živa i ima visoke vibracije. Kada provodite više vremena u prirodi tijelo vam se automatski čisti od niskih vibracija. Sunce jako pomaže. Priroda može biti stablo u dvorištu ili vrt. Sve što je živo u prirodi posjeduje više vibracije.
  .
 5. Meditacije – Meditacije su jako korisne za uklanjanje energetskih blokada. Za podizanje vibracija tijela čakre moraju biti u propusnom stanju. Minimalno jedna meditacija na dan će vam pomoći.
  .
 6. Fizičko kretanje – Fizičko kretanje uzrokuje jače kretanje energija kroz tijelo. Radite nešto što vas veseli kao naprimjer: šetanje psa, vježbe, ples i razni sportovi.
  .
 7. Disanje – Dišite duboko i sporo u stomak. Zamislite da udišete svijetlost, a izdišete sve što osjetite da vas energetski blokira.
  .
 8. Radite sve što vas veseli – veselje podiže vibracije. Ako vas slušanje pjesama veseli onda birajte pjesme za koje osjetite da vam podižu vibracije. Nemojte slušati nasilne ili deprimirajuće pjesme.
  .
 9. Smijte se – smijeh podiže vibracije i čini vas sretnim. Smijeh je dobar alat za uklanjanje negativnosti. Gledajte smiješne filmove i radite stvari koje vas nasmijavaju.
  .
 10. Nikad ne sumnjati u sebe – Sumnjom u sebe dovodite u pitanje vaš uspjeh. Sumnja je dio straha (ega) koji govori da nismo dovoljno sposobni. Ako mislite da niste dovoljno sposobni za nešto napraviti onda teško postižete svoje ciljeve. Vjerujte u sebe.
  .
 11. Samo pozitivne misli – Važno je imati pozitivne misli o sebi. Ako mislite da niste dovoljno vrijedni nečega onda to sigurno nećete ni dobiti. Negativne misli su vam velika zapreka u procesu podizanja vibracija.
  .
 12. Ugasite televizor – Televizijski program je način snižavnja vibracija. Putem nasilnih filmova, serija i ostaloga nasilnoga programa svijest vam se snižava.
  .
 13. Napustite strahove – Strahovi su niske vibracije. Strahovi su proizvod niskih vibracija. Ego je proizvod niskih vibracija. Napuštanje straha i sumnji je napuštanje ega. Kako bi podigli vibracije na razinu za prvi kontakt moramo napustiti ego.
  .
 14. Volite sebe – Važno je voljeti sebe. Ako ne volite sebe ne možete voljeti ni ikoga drugog. Ovo je vrlo važno zbog zadovoljstva sa sobom u životu. Ako ne volite sebe nije moguće podići razinu svijesti.
  .
 15. Pokušati kontrolirati misli – Misli jako utječu na vaš razvoj. Ako imate negativne misli ne možete napredovati. Vaše mentalno stanje stvara vašu budućnost. Kada vam padne na pamet negativna misao jednostavno je poništite i zaželite nešto dobro. Na taj način možete puno smanjiti učinak loših misli.
  .
 16. Ne ulaziti u svađe – Svakom ulaskom u razne sukobe izlažete se niskim vibracijama drugih osoba. Na taj način te niske vibracije prelaze na vas.
  .
 17. Govorite samo ono što želite, a ne ono što ne želite – Nemojte govoriti stvari koje ne želite da vam se dogode u životu. Koncentrirajte se na pozitivne misli a negativne zaboravite.
  .
 18. Zahvalnost i Oprost – Budite zahvalni i cijenite sve što imate u životu. Ako vas netko povrijedi ne zamjerajte mu.
  .
 19. Budite svjesnih svojih postupaka – Sve što napravite vam se na neki način vraća. Kako tretirate druge tako će i drugi vas tretirati.  Zakon “uzroka i posljedice”.
 20. Okružite se pozitivnim ljudima – Pronađite ljude koje dijele vaše interese i uvjerenja. Među pozitivnim ljudima bolje ćete se osjećati…
  .
 21. Slušajte svoju intuiciju – Putem intuicije vaša viša svijest (viši vi) vas kontaktira i vodi vas kroz život.
  .
 22. Pratite vašu istinu – Pratite svoju istinu i slušajte svoju intuiciju. Nemojte slušati mainstream uvjerenja.
  .
-VedranLeave a Comment

%d blogeri kao ovaj: