Još se nije rodio tko bi njih iznervirao: Ovi horoskopski znakovi najduže žive! Reviewed by admin on . Najluđi horoskopski znakovi: Zaljubljenici u horoskop do sada su napravili brojna istraživanja kako bi saznali za koje je znakove najvjerojatnije da će imati du Najluđi horoskopski znakovi: Zaljubljenici u horoskop do sada su napravili brojna istraživanja kako bi saznali za koje je znakove najvjerojatnije da će imati du Rating: 0
You Are Here: Home » Život » Zabava » Još se nije rodio tko bi njih iznervirao: Ovi horoskopski znakovi najduže žive!

Još se nije rodio tko bi njih iznervirao: Ovi horoskopski znakovi najduže žive!

horoskop

Najluđi horoskopski znakovi:

Zaljubljenici u horoskop do sada su napravili brojna istraživanja kako bi saznali za koje je znakove najvjerojatnije da će imati dug i zdrav život.

Ako vam se čini kako horoskop i zdravlje nisu povezani, razmislite opet, jer upravo naša osobnost i način na koji se odnosimo prema sebi i drugima mogu utjecati na nivo stresa koji može znatno skratiti naš život.

Tko se nalazi na prvom mestu?

Prema brojnim istraživanjima, najduže žive osobe rođene u znaku Raka i to zbog naravi koju bi neki nazvali sebičnom, a neki pažljivom. Rakovi vode dobru brigu o sebi i svom zdravlju i uvijek sebe stavljaju na prvo mjesto, a važno im je i što jedu i piju kao i jesu li se dobro naspavali. Vode dobru brigu o svojoj obitelji i žele da budu zdravi kako bi što duže bili tu za svoju djecu.

Nakon njih, tu su Djevice koje su odvažne i oštre i, laički rečeno, ne daju da ih netko zeza. Djevice su uredne i brižne i, poput rakova, vode brigu o svom zdravlju, a veća je vjerojatnost da će oni donositi stres osobama iz svoje okoline nego da će oni biti pod stresom.

Uz rakove i djevice, Gerontology Research Group na treće mjesto stavlja i Ovnove koji imaju neke slične karakteristike kao i Djevice, a koji imaju ogromnu volju za životom i ugađanjem sebi.

Jarčevi su također na glasu kao osobe koje žive dugo (u Koreji je najveći broj ljudi koji su doživjeli stoti rođen u upravo ovom znaku), a prema statistikama, dosta dugo žive i Škorpije i Strelci, ali samo zato što im rođendan pada na kraj godine.

Na nekim listama dugovječnih osoba dobro se kotiraju i Vodolije i Vage jer su poprilično flegma.

Poanta: Vjerovali u horoskop ili ne, ako želite produžiti svoj život počnite voditi brigu o svom zdravlju i nemojte dozvoljavati da vas uznemiravaju mišljenja drugih.Leave a Comment