Život u Prostranstvu Ljubavi Reviewed by admin on .   1. Okrećem leđa ledniku ne zato što želim promatrati svijet kroz šarene naočale, već upravo zato što znam da sve na što usmjerimo svoju pažnju - raste. Z   1. Okrećem leđa ledniku ne zato što želim promatrati svijet kroz šarene naočale, već upravo zato što znam da sve na što usmjerimo svoju pažnju - raste. Z Rating: 0

Život u Prostranstvu Ljubavi

 

priroda

1.
Okrećem leđa ledniku ne zato što želim promatrati svijet kroz šarene naočale, već upravo zato što znam da sve na što usmjerimo svoju pažnju – raste.
Zato, okrenuvši leđa ledniku (koji u ovom slučaju simbolizira sve ono što nije dobro na ovome svijetu – ratove, glad, političare, bijes, siromaštvo,… nastavite niz, slobodno sami) i usmjerivši pažnju samo na ono što jest dobro – Sunce, Ljubav, Mir, Obilje, Radost, Zdravlje, Život, (…nastavite niz sami…), i šaljući Ljubav i Osmijeh, Radost, doprinosim uvećavanju toga na što sam pažnju usmjerio!!!
Jednostavno, zar ne?

2.

Izgovaram samo podržavajuće riječi, pozitivne, što bi netko rekao, jer svaka riječ, svako slovo ima svoju vibraciju!!! Biram da svaka vibracija koja nastaje zahvaljujući mom aparatu za stvaranje vibracija bude pozitivna!!!
Na taj način doprinosim stvaranju dobrog…

3.

Za sve što vidim, čujem, dodirnem, osjetim, ili okusim preuzimam potpunu odgovornost jer znam da je sve to nastalo kao posljedica nekih ranijih mojih misli, ili rečenica, kao i onoga što su mislili moji preci, a da nije bilo njih ni mene ne bi bilo ovdje i sada, te je to sve posljedično također moja odgovornost. Nebitno je da li se meni osobno to sviđa ili ne, odgovornost je samo moja, a kada sam odgovornost preuzeo, tada tome kažem VOLIM TE, HVALA, i OTPUSTIM.  Prepustim Onome koji zna bolje od mene i ima bolji pregled cjelokupnog svijeta i situacije, da s tim učini šta god je potrebno. Ja sam svoj dio “posla” time odradio i prelazim na sljedeće… i tako redom, uvijek kada sam budan, a i dok spavam…
Svijest o tome da sam upravo ja ODGOVORAN za sve što mi se događa, kao i za sve što svojim čulima primjetim, i prepuštanje Višem biću da s tim učini što god je potrebno, zovemo čišćenjem!!!

4.

Stvaram svoje Prostranstvo Ljubavi, svoje Zavičajno Imanje, svoju vlastitu Domovinu, ono što će buduća pokoljenja koja dolaze iza mene moći nazivati i osećati svojim…
Svoj Hektar Zemlje, zato što manje od toga nije dovoljno da bi na njemu mogao imati sve što poželim i što mi je potrebno, a više od toga jedan čovjek sam ne može održavati u idealnom stanju bez mehanizacije ili pomoći drugih a da ne ulaže NAPOR!!!
Želim život na svom Prostranstvu Ljubavi onakav kakav je Čovjeku izvorno Dan da ga živi!!!
U Miru, Radosti, Stvaranju, Nadahnuću, rasterećen od svih nametnutih stvari, događanja, rasterećen od moranja!!!
Nitko nema pravo Čovjeku nametati svoju volju, želju, ideju, nitko nije moćniji od Čovjeka samog. Tako smo stvoreni, tako nam je namienjeno da živimo i da Uživamo. Što prije to razumijemo, prije ćemo stvoriti svoj Raj na Zemlji i Živjeti u njemu!!!
A posljedica toga jest da će Djeca poželjeti da se na takvom Imanju Rađaju, te će nova pokoljenja hrliti ka nama, da se rode kao Naša Djeca!!!

5.

Kada stvorim svoje Prostranstvo Ljubavi, svoje Zavičajno Imanje, tu sa mnom i mojom dragaom, naselit će se i Energija Ljubavi, i nikada od nas neće imati potrebu niti želju da ode…
To se osjeća, svatko to može vidjeti i osjetiti ukoliko pokuša… a tamo gdje se nastanila Energija Ljubavi, tu svatko poželi doći, pa tako i Djeca koja čekaju da ih netko poželi Stvoriti na takvom mjestu, i doći će…

Nasuprot životu kakvim živimo skoro svi još uvijek, užurbano, napeto, bez budućnosti, bez sigurnosti… Na svom Zavičajnom Imanju, onakvom kakvo nam je svima u Duši, na kojem imamo sve ono što nam je potrebno da zadovolji i Duh i Dušu i Tijelo, a i svaku Želju ukoliko je ta Želja za Moje Najveće Dobro, i za Najviše Dobro Sveg Života Posvuda!!!
Upravo tako, samo takve želje poželim, svaki put kada mi na um dođe neka, ja tako izgovorim!!!
Ne znam, a i ne treba da znam što je za mene Najbolje!!! Siguran sam u Svoje Božansko da ono zna i da u skladu s tim moje želje i ostvaruje!!!
Jednostavno je!!!

6.

Kada živim na svom Prostranstvu Ljubavi, u skladu sa svim živim bićima koja me vole i koje ja volim, tada i moj Duh, i moja Duša i moje Tijelo dobivaju samo ono što im je najzdravije, i samim tim svi smo zdravi.
Ono što s Ljubavlju spustim u Zemlju, i s Ljubavlju njegujem i gledam, s Osmijehom i Radošću, ono se i ovaploti u ono što je za mene najbolje također s Ljubavlju i Radošću Davanja sebe meni…
Kada nas dvoje koji na ovakvom Prostranstvu Ljubavi živimo i Stvaramo, poželimo da Stvorimo novo biće, Čovjeka, onda će nam i Dijete poželeti doći i Stvaranje je neizbježno!!!
A poželjet će doći i zato što na našem (a svom budućem) Zavičajnom Imanju ima sve ono što poželi, i što mu je potrebno, i sve ga to s Ljubavlju i Radošću čeka, strpljivo!!!

7.

Život na našem Prostranstvu Ljubavi je takav da se budimo u Miru našeg Zavičajnog Imanja na kojem sve što je živo živi, raste i razvija se u Miru. S Ljubavlju, Radošću, Osmijehom, u Miru i sebe daje nama i zna za šta je predodređeno.
Ovakvim Življenjem polako i sigurno shvaćam svoje predodređenje, svoju Svrhu življenja baš Ovdje i baš Sada!!!
Imam vremena za Promišljanje, za promatranje i razumijevanje svega živog oko sebe!!! Misli mi lete sve brže i brže!!!
A Misli Stvaraju!!! Stvaram sve brže i brže i ovaploćuju se samo Dobre Misli jer samo takve imam. (Onim drugim se zahvalim i otpustim i prepustim Bogu da s njima učini sve što je potrebno)…

8.

Želi li još netko ovako živjeti?

Stvoreni smo da bi jedni drugima bili i Učitelji i Učenici. Da bismo bili Zajedno. Možemo Zajedno i da Stvaramo od samog početka upravo ovakav život!!!
Želi li to još netko sa mnom?

Moguće je zajedno, moguće je Mislima Stvarati, moguće je živjeti u Miru i Slozi, ali samo ako je svatko od nas ponaosob u Miru sa samim Sobom!!!

Da bih bio u Miru sa samim sobom ja čistim, odnosno primjenjujem tehniku pod brojem 3. Svaki tren, svaku Misao koja mi dođe ja propuštam kroz filter preuzimanja odgovornosti i prepuštanja uz Volim te i Hvala!!! Ima li jednostavnije tehnike od ove? A radi, i te kako radi! Tako živim već petu godinu i sve mi je bolje i bolje, i sve mi je lakše i lakše. Jer sam u Miru, bez obzira na to šta  mi se trenutno događa!!!
No, svaka tehnika koja nas dovede u stanje Mira, bez obzira na sve je odlična!!! Kada smo u Miru onda zaista Živimo!!!

-Danilo IlićLeave a Comment

%d bloggers like this: