Zen bloger Leo Babauta: Zašto ljubav ne dolazi u vaš život Reviewed by admin on . . Zašto ljubav ne dolazi u vaš život? Zen bloger Leo Babauta tvrdi da nije veliki ekspert za ljubav, te da je imao mnogo sreće kada je upoznao svoju suprugu. Ip . Zašto ljubav ne dolazi u vaš život? Zen bloger Leo Babauta tvrdi da nije veliki ekspert za ljubav, te da je imao mnogo sreće kada je upoznao svoju suprugu. Ip Rating: 0

Zen bloger Leo Babauta: Zašto ljubav ne dolazi u vaš život

ljubav.

Zašto ljubav ne dolazi u vaš život? Zen bloger Leo Babauta tvrdi da nije veliki ekspert za ljubav, te da je imao mnogo sreće kada je upoznao svoju suprugu. Ipak, njegov savjet je taj da u potrazi za ljubavlju uvijek budete na sve spremni i ljubav će iznenada sletjeti u vaše krilo .

Putevi ljubavi su neizvjesni. Ipak, njen dugo iščekivani dolazak u vaš život ovisi od toga kako ste je spremni dočekati.

– Za ljubav ste možda spremni, ali ne znate kada će vam ljubav naići, niti tko će ta osoba biti. Pitanje ljubavi je nepoznato, nemoguće ga je kontrolirati, i jako je neizvjesno. Ako imate neki ideal o osobi vrijednoj pažnje koja će iznenada sletjeti u vaše krilo ne samo da ćete se razočarati, već će šteta koju tom prilikom napravite biti mnogo veća. Bit ćete potpuno nespremni za trenutak kada prava osoba i ljubav zaista naiđu – kaže Leo Babauta.

IZVIJEŠTITE SE U IŠČEKIVANJU NEIZVJESNOG

Ne postoji garancija ni za što, a i da postoji vjerojatno ne bi bilo zabavno. Nepoznato je hoćete naći nekoga tko će vam značiti, kao što ne možete znati ni da je osoba koju ste tek pronašli zapravo ona prava. Zato se pripremite. Iščekujte neizvjesnost i često se upuštajte u situacije za koje niste sigurni kako će se završiti. Recimo, započnite novi posao, otputujte negdje s malo novca, bez prethodno utanačene rute ili razgovarajte sa strancima svakodnevno. Stalnom vježbom postat ćete sve bolji i bolji u tome.

OPROSTITE SE S IDEALIMA

Vjerovatno tražite idelanu osobu, ali tako samo otežavate sebi. Ako težite pronalaženju savršene osobe koja ispunjava sve vaše zamisli, ima odgovarajuću kemiju i pritom joj se vi dopadate, imat ćete težak zadatak. Umjesto toga odbacite ideale i dočekajte neizvjesnost otvorenog uma. Budite radoznali a ne sigurni.

BUDITE SAMI SEBI DOVOLJNI

Umjesto da se nadate nekome tko će naići i ispuniti sve vaše emotivne prohtjeve naučite se sami za njih pobrinuti. Potrebno vam je samo ono što već imate, upravo sada.

RADITE ZANIMLJIVE STVARI

Istražujte svijet. Idite na neke avanture. Stecite nove vještine ili naučite novi jezik. Napravite nešto. Pišite. Uradite bilo što drugačije. Postavite sebi nove izazove. Zaplašite sebe. Ne samo da ćete postati zanimljivija osoba već ćete se zabaviti, bit ćete sebi dovoljni, bolji u iščekivanju neizvjesnog, i imat ćete neke zanimljive priče koje ćete ispričati budućem partneru. Ljubav će pokucati…

POBOLJŠAJTE SVOJE ZDRAVLJE I SVOJE FINANCIJE

Nitko ne želi izlaziti s gubitnicima. Niti to želite vi, niti vaš budući partner. Dakle, počnite vježbati i budite fit. Počnite štedjeti, i eliminirajte svoje dugove. Budite fenomenalni.

 sensa.rs / zdravaiprava.comLeave a Comment

%d bloggers like this: