Stresne situacije su mogućnost da ZAVRŠIMO SVOJE LEKCIJE Reviewed by admin on . . Stalni stres je po bezbroj puta ponavljanim frazama renomiranih psihologa i stručnjaka o zdravstvu dobio epitaf “bolest današnjice”. Često degradiran kao “nus . Stalni stres je po bezbroj puta ponavljanim frazama renomiranih psihologa i stručnjaka o zdravstvu dobio epitaf “bolest današnjice”. Često degradiran kao “nus Rating: 0

Stresne situacije su mogućnost da ZAVRŠIMO SVOJE LEKCIJE

stres.

Stalni stres je po bezbroj puta ponavljanim frazama renomiranih psihologa i stručnjaka o zdravstvu dobio epitaf “bolest današnjice”. Često degradiran kao “nuspojava modernog načina života”, što s gledišta visoko-svjesnih ljudi nije ni približno točno jer je predviđen kao obavezan školski predmet u učionici Zemlje, u kojoj učimo da vibriramo ljubavlju u najtežim mogućim stresnim situacijama

Ispravni životni nadzori proizilaze, prije svega, iz razumijevanja vlastite svrhe i biti, uz poznavanje visoko-svjesnog bića koje upravlja materijalnim odijelom tijela, koje skida i oblači po potrebi, da bi naučilo vitalnu lekciju višeg stepena ljubavi u jako teškim, skoro nemogućim uvjetima baš ovde i sada na maloj blistavoj, toliko raznovrsnom i zanimljivom planetu Zemlji. Iz ovog razloga možemo usporediti život s video igricom za anđele, koji poslije buđenja svijesti dobivaju viši stupanj razumijevanja, tako da pri sljedećem poduhvatu stvaranja ne ponove iste greške.

Stresne situacije su način da kroz ponovljeni patern shvatimo, kasnije i raščistimo sve negativne nazore, predrasude i da neznanje koje unutar nas odjekuje ni malo privlačnim strahom iskorijenimo sveznanjem srca, da vratimo prirodni protok ljubavi, koji doziva sretan i produktivan život. Prije svega je potrebno dosegnuti osnovno shvaćanje da svaku stresnu situaciju direktno uvjetuju naša negativna uvjerenja i da će se izvan nas dogoditi sve ono u što smo uvjereni. Zato kada se sljedeći put nađete u stresnoj situaciji, uz destruktivne, namrgođene ljude, koji vam nešto zamjeraju, zahvalite im na prilici da okončate svoje predrasude i strahove, kao i da izmijenite negativna uvjerenja, prije svega kroz razumijevanje da nitko ne zamjera drugima, ukoliko ne osuđuje sebe zbog istih grešaka. Također je potrebno shvatiti da se samozamjeranje tuge pretvara u destruktivni bijes, namjeren da povrijedi druge i na naopak način olakša sebi, radije nego da izmijeni krute nadzore, ili još uvijek i nije u mogućnosti to da učini, jer kasni s evolucijom u viši oblik sebe. Zato ne zamjerajte, već unaprijed opraštajte; to je uostalom Božanski način i približit će vas VAŠEM IZVORNOM OBLIKU, otkljucavajući silu moći koja spava u vama.

Svi želimo isto, sretan život pun zanimljivih situacija, proživljen u zdravlju ne samo nas već i nama najdražih. Imamo i potebu za konstantnim usavršavanjem i kreativnim stvaralaštvom, koje prati naš unikatni potencijal. Želimo prenijeti svoje znanje, ali da bismo ostvarili svoje osnovne potrebe ključna je izmjena negativnih uvjerenja. A zatim da brigu o zdravlju, kreativnom impulsu, orjentaciji i opredjeljenju, uz vodstvo prepustimo izvoru života.
Uvijek imajte ne umu da mijenjajući sebe mijenjamo vanjski svijet, tako što privlačimo pozitivnom vibracijom sve ono što će nas usrećiti.
Stresne situacije su mogućnost da završimo svoje lekcije i trijumfiramo nad negativnom iluzijom straha, koju tada efektivno živimo.

Antistresvodic.rs

 

 

Leave a Comment

%d bloggers like this: