Stare duše, došlo je vaše vrijeme za iscjeljenje! Reviewed by admin on . Ako ste stara duša, s dosta inkarnacija iza sebe, možda osjećate veliku hitnost da dođete do slobode u ovom životu, te ne želite više gubiti vrijeme, osjećajući Ako ste stara duša, s dosta inkarnacija iza sebe, možda osjećate veliku hitnost da dođete do slobode u ovom životu, te ne želite više gubiti vrijeme, osjećajući Rating: 0

Stare duše, došlo je vaše vrijeme za iscjeljenje!

sat

Ako ste stara duša, s dosta inkarnacija iza sebe, možda osjećate veliku hitnost da dođete do slobode u ovom životu, te ne želite više gubiti vrijeme, osjećajući se izgubljeni, zbunjeni i smeteni.

Upravo sada najveći pritisak osjećaju stare duše. To što ste stara duše, niste ni po čemu posebni, samo znači da je došlo vaše vrijeme za iscjeljenje. Nalazite se u ringu, a mlade duše piju pivo i grickaju kokice. Na neki način su svjesni da sjede među gledateljima na utakmici i nije im jasno zašto nisu na terenu.

Za svakoga je iskustvo različito. Nijedno nije bolje od drugoga. Ista je stvar s ljudima koji žive svoj život,  malo ih je svjesno svoje duhobne svrhe, te da se ta stvarno st možda događa paralelno s njihivim fizičkim, emocionalnim i mentalnim životom.

-David Elliott

  

Leave a Comment

%d bloggers like this: