Pismo majke ženi koja je u parku disciplinirala njezino dijete Reviewed by admin on . . Karen Alpert bila je u praku sa sinovima. Bila je zazuzeta jednim sinom i njegovim prijateljem koji je plakao i nije vidjela što se događa na drugoj strani pa . Karen Alpert bila je u praku sa sinovima. Bila je zazuzeta jednim sinom i njegovim prijateljem koji je plakao i nije vidjela što se događa na drugoj strani pa Rating: 0

Pismo majke ženi koja je u parku disciplinirala njezino dijete

tobogan.

Karen Alpert bila je u praku sa sinovima. Bila je zazuzeta jednim sinom i njegovim prijateljem koji je plakao i nije vidjela što se događa na drugoj strani parka kod tobogana.

Njen sin je pokušavao da se popne na tobogan kada je jedna nepoznata žena počela da mu se obraća povišenim tonom. Karen joj je odgovorila otvorenim pismom na svom blogu. Poruka je bila prilično iznenađujuća:

“Draga nepoznata ženo koja je disciplinirala moje dijete u parku danas,

da raščistimo nešto. Dakle, danas je vaša kći pokušavala da se spusti niz tobogan? Ok, shvaćam. I moj klinac je također pokušavao? Jednostavno. E sad, s obzirom da je vaša kći amater u ovome i trebala joj je vječnost da se popne, a ponekada bi stala na pola penjanja, moj sin nije imao drugog izbora nego da je prođe i ponekad gurne pa bi ona i pala i bila sva osjećajna i počela da plače? Hmmm. Ok.

Sada, prije nego što počnem, samo želim da kažem da znam da sam trebala biti tu kada se ovo događalo, ali nažalost bila sam na drugoj strani parka s prijateljem mog sina koji je plakao. Tako da ne, nisam bila tu, ali daje li vama to za pravo da disciplinirate mog sina? Daje li vam to pravo da povisite ton na njega i kažete mu da prestane? Daje li vam to za pravo da se ponašate kao osoba koja je glavna kada je u pitanju MOJE dijete?

Da! Daje vam za pravo!

Nisam stigla da vam kažem ovo danas, ali HVALA VAM. Kada se moje dijete ponaša užasno, a ja nisam u blizini iz bilo kojeg razloga, imate moju dozvolu da mu kažete da prestane! Ne kažem da imate pravo da ga dodirujete na bilo koji način ili da vičete nekontrolirano na njega (samo ja to smijem), ali molim vas imajte tu slobodu da mu kažete da prestane da bude takav i da sačeka svoj red. Ili ako se pentra naopako po toboganu. Ili ako gađa kamenčićima. Ili ako govori ružne riječi. Ili ako se ponaša kao siledžija. Ili radi bilo što što dosađuje nekome.

Jer iako možda niste njegov roditelj, vi ste odrasla osoba. To znači da ste pametniji od njega. Pretpostavljam da ima roditelja koji bi bili bijesni jer je netko nepoznat povisio glas na njegovo dijete, ali ne i ja!

Žao mi je što nisam bila tu da učinim svoj posao i hvala vam što ste to učinili u moje ime.

Iskreno,

Majka “onog” dječaka.

Sumnjamo da je žena u parku, tko god da jest, očekivala da dobije ovo pismo. Ipak, podijeljeno je već više od 300.000 puta.

Izvor

 

 

Leave a Comment

%d bloggers like this: