Možemo li saznati budućnost? Reviewed by admin on .     Osobe koje mi se obrate za astrološku konzultaciju u velikoj mjeri očekuju da im kažem što ih očekuje u budućnosti. To je moguće u nekoj mjeri, ali je     Osobe koje mi se obrate za astrološku konzultaciju u velikoj mjeri očekuju da im kažem što ih očekuje u budućnosti. To je moguće u nekoj mjeri, ali je Rating: 0

Možemo li saznati budućnost?

 

 horoskop-budućnost

Osobe koje mi se obrate za astrološku konzultaciju u velikoj mjeri očekuju da im kažem što ih očekuje u budućnosti. To je moguće u nekoj mjeri, ali je vrlo teško točno i nedvosmisleno opisati događaje koji će se dogoditi.

Ono što se gotovo uvijek može točno opisati je transformirajuće iskustvo koje moramo proći na određenom životnom području.
Evo primjer koji će to pojasniti! Ukoliko planetarni odnosi u određenom vremenskom razdoblju naglašavaju događaje u ljubavnom životu, osoba će sasvim sigurno doživljavati stvari koje će istaknuti važnost emotivnog partnerstva u njenom životu. S obzirom na to da svatko od nas ima svoju interpretaciju o tome što ljubav i partnerstvo jesu, a koja se može jasno vidjeti u karti rođenja, osoba će sve događaje tumačiti kroz prizmu vlastitih uvjerenja i dosadašnjih iskustava. Što su jača njena uvjerenja ili loša iskustva, osoba će sve događaje snažnije tumačiti u skladu s njima. I upravo zbog toga u svoj život privlačiti sve više događaja koje ta uvjerenja potvrđuju! Kada se taj obrazac prepozna i osvijesti (može i uz pomoć astrologa! 😉 ), interpretacija događaja će se promijeniti, a samim tim i kvaliteta života. To je upravo ono što svi radimo, više ili manje svjesno, većom ili manjom brzinom kroz život.

Astrologija može dati sjajne uvide u to s kakvim uvjerenjima i preprekama dolazimo, može nam pomoći da ih prepoznamo i osvijestimo, ponuditi način da se s njima nosimo i na taj način promijenimo ono što doživljavamo. Takav pristup može sjajno transformirati život i pomoći da na pravi način koristimo sav svoj potencijal. Nakon takvih unutrašnjih spoznaja i promjena događa se pravo čudo, duhovna alkemija koja u potpunosti može promijeniti način na koji proživljavamo životna iskustva.

Do slijedeće Inspiracije, grlim vas zajedno sa zvijezdama!

-Vesna Cirak

vesnacirak.com

 

 

Leave a Comment

%d bloggers like this: