Ljutnja kao blagoslov Reviewed by admin on . . Ljutnju svi smo proživjeli ma koliko mislimo da smo sveti, dobri, iskreni i čisti u srcu. Ako se izdignemo iz svega toga i stavimo svoj zivot ispred sebe kao . Ljutnju svi smo proživjeli ma koliko mislimo da smo sveti, dobri, iskreni i čisti u srcu. Ako se izdignemo iz svega toga i stavimo svoj zivot ispred sebe kao Rating: 0

Ljutnja kao blagoslov

ljutnja-kao-blagoslov.

Ljutnju svi smo proživjeli ma koliko mislimo da smo sveti, dobri, iskreni i čisti u srcu. Ako se izdignemo iz svega toga i stavimo svoj zivot ispred sebe kao jednu sliku bez emocija, promotrimo svoj film života i vratimo se u scenu svakog ključnog trenutka svog života, da osjetimo iz kojih smo emocija tada odreagirali ili odlučili neku bitnu odluku.

Prepoznajmo programe koji su odlučivali, kakva je to vrsta programa. Kada prepoznamo da se ljutnja zna vrlo dobro zamaskirati u svim mogucim oblicima, onda shvatimo da je to jedan dubok program koji nosimo u sebi od pamtivijeka pa na ovamo. Ključno je znati da je ta ljutnja samo moja ljutnja i da sam ja odgovorna za to što je u meni.

Ja ne znam zašto je ljutnja tu, možda je nosim iz prošlog života ili sam je naslijedila od svojih predaka – uopće nije ni važno… Jako je važno kada prepoznamo ljutnju ne ići dalje i tražiti zašto je ljutnja u meni već je samo prepoznati shvatiti i prihvatiti da je imamo. Onog momenta kada je prihvatimo mi je ujedno i otpustamo.

Najljepše od svega je to kada shvatimo da ta ista ljutnja je bila nas najveći blagoslov .Da njie bilo nje ne bi došli ni do širih, većih, dubljih i lijepih iskustava kroz koje smo prošli do sada.

-Nataša MilutinovićLeave a Comment

%d bloggers like this: