Ljepota izgubljenosti… Reviewed by admin on . . ...Izgubiti se može biti dobra stvar. Ne samo kada istražujemo naš ogromni svijet, nego i u običnom prolazu kroz život. Izgubiti se je prilika da pronađemo ne . ...Izgubiti se može biti dobra stvar. Ne samo kada istražujemo naš ogromni svijet, nego i u običnom prolazu kroz život. Izgubiti se je prilika da pronađemo ne Rating: 0

Ljepota izgubljenosti…

galeb-i-more.

…Izgubiti se može biti dobra stvar. Ne samo kada istražujemo naš ogromni svijet, nego i u običnom prolazu kroz život. Izgubiti se je prilika da pronađemo nešto veće, da istražimo, otkrijemo, naučimo više o sebi i svijetu u cjelini.
Kada se osjećate izgubljeno, sami, zbunjeni, ili izvan bilo čega, izdvojite trenutak i uživajte u tome što imate priliku da izgradite sebe i izrastete u nekog jačeg, mudrijeg, i u većem kontaktu sa samim sobom.
Ona ja koju sam već kreirala nije besprijekorna i ne penje se kroz život savršeno, ali ako se izgubim tokom tog puta i dopustim sebi izgradnju sa te niske razine, to me neće slomiti.
Ako dopustite sebi to, izgubljenost može biti dobra stvar. Nemojte se plašiti istraživati krajnje mogućnosti koju život nudi, makar to značilo izgubiti se putem. Kad iskusimo teškoće na tom putu, dobivamo šansu suočavanja sa preprekama kao prilikama, te tim više trebamo cijeniti našu situaciju, umjesto da se žalimo na nju.
Trebamo gurati sebe naprijed, umjesto da stojimo u mjestu, i trebamo živjeti pomičući granice, korak po korak, iskoračiti iz zone sigurnosti i usuditi se živjeti…Leave a Comment

%d bloggers like this: