Kad netko drugi ostvari ono što ti želiš… Reviewed by admin on . . Koliko puta je netko od vas poželio nešto, pa to ostvario netko drugi? Posao, predmet, partnera, stanje... Na primjer, ja sam poželjela kupiti TV i prvo ga ku . Koliko puta je netko od vas poželio nešto, pa to ostvario netko drugi? Posao, predmet, partnera, stanje... Na primjer, ja sam poželjela kupiti TV i prvo ga ku Rating: 0

Kad netko drugi ostvari ono što ti želiš…

sretna.

Koliko puta je netko od vas poželio nešto, pa to ostvario netko drugi? Posao, predmet, partnera, stanje…
Na primjer, ja sam poželjela kupiti TV i prvo ga kupi moj susjed… ili ja sam poželjela kupiti djeci stan, pa moja prijateljica kupuje svojoj djeci stan. I tako sve što poželim prvo dobije netko drugi.
.
Možda ste razočarani trenutno, ili se pitate što nije u redu, zašto drugi ostvaruje ono što vi želite. A ja hoću da vam kažem da je to veliki razlog za sreću!
Radujte se!
To je prvi signal da ste aktivirali privlačenje onoga što želite. To je prvi pokazatelj da ste aktivni magnet i da ste počeli privlačiti ono što ste tražili. Ne bi vam došlo da primijetite i uočite da je to netko drugi ostvario, da niste blizu toga.
Ali koliko ste blizu?
.
Ovisi kako se osjećate u vezi njihovog ostvarenja kroz vašu želju.Ako ste u depresiji zbog toga, onda ne razumijete zakon. Ako ste razočarani, onda ste na pola puta do ostvarenja. Ako ste uzbuđeni kao da se vama događa, onda ste na korak od ostvarenja.
Zato, kad uočite da je netko ostvario baš ono što vi želite, počnite koristiti priliku da se sasvim uživite u to kao da se vama događa. Zauzmite ulogu kao da ste vi to ostvarili. Promatrajte i uočite što osjeća i kako se ponaša ta osoba, pa se i vi tako postavite. Ako možete doživite emotivno kao da ste vi to ostvarili.
.
Jer, zakon djeluje tako što vam ukazuje na ono što ste potražili, i vi uočavate svoju točku privlačenja ali kroz emociju koja prati uočavanje, možete odrediti koliko ste blizu ostvarenja svoje želje.
Zato ostaje da se namještate na ostvarenje, i ako ste promišljeni, iskoristit ćete to što drugi već postiže da se radosno odnosite kao da ste vi u pitanju. I to će vam dati dobar osnov da još više pratite sebe i svoje emocije, i da se preusmjerite, jer sada znate da vaš um ne razlikuje dešava li se nešto vama ili nekom drugom, on samo oseća ono što vi o tome mislite. Tako da ako vi to doživite kao poraz, držite sebe dalje od ostvarenja, ali ako se obradujete kao da ste vi to ostvarili onda dajete sebi dobru osnovu za ostvarenje.
.
U svakom slučaju, vaše misli su vaše i vaš osećaj je vaš, i uvek je u odnosu na ono što želite a ne u odnosu na druge.
Da zaključimo, nije bitno tko je ostvario, bitno je da shvatite da je reakcija ili osećaj indikator poravnanja s ostvarnjem.
.

Leave a Comment

%d bloggers like this: