Astro blog: Pozitivna iskustva pod utjecajem „negativnih“ aspekata Reviewed by admin on . . Praćenje astroloških aspekata i pažnja na ono što oni donose u život može biti jako zanimljiva i može donijeti puno spoznaja. Upravo ovih dana Mars kreće dire . Praćenje astroloških aspekata i pažnja na ono što oni donose u život može biti jako zanimljiva i može donijeti puno spoznaja. Upravo ovih dana Mars kreće dire Rating: 0

Astro blog: Pozitivna iskustva pod utjecajem „negativnih“ aspekata

astrology-in-business.

Praćenje astroloških aspekata i pažnja na ono što oni donose u život može biti jako zanimljiva i može donijeti puno spoznaja. Upravo ovih dana Mars kreće direktno, nakon dugih i napornih deset tjedana retrogradnog hoda. Osvrnula sam se i pokušala objektivno sagledati kakav utjecaj je to imalo na mene.

Naravno, mnoge konkretne aktivnosti koje sam planirala ili željela nisu se dogodile. Mnoge su odgođene ili jako usporene, a to zaista može biti iritantno. Vjerujem da mnogi od vas imaju slične doživljaje proteklih tjedana. Bez obzira na takve okolnosti, odlučila sam biti strpljiva, ne požurivati niti sebe niti događaje. Prihvatila sam energiju retrogradnog Marsa, smanjila očekivanja i aktivnosti te pažnju usmjerila na ona područja koja su naglašena trenutnim kretanjem Marsa u mojoj natalnoj karti. Sama spoznaja da sada nije vrijeme za akciju usmjerenu prema van, već prema unutra pomogla mi je da okolnosti prihvatim bez otpora.

Sretan splet okolnosti me doveo do mogućeg rješenja jednog neugodnog problema koji me jako dugo opterećuje. Zapravo, postala sam svjesna što konkretno trebam učiniti da ga riješim i sigurna da je to pravi put za mene. Zbog toga ću u pravom trenutku djelovati bez previše razmišljanja i neodlučnosti. Osim toga, dogodio se još niz ugodnih i lijepih trenutaka kada sam ih najmanje očekivala. Zbog njih sada na drugačiji način sagledavam neke događaje i osobe te prema njima drugačije reagiram. Naizgled, to nije ništa veliko i senzacionalno. Ali takav pogled na protekle tjedne donosi mi više zadovoljstva i mira nego da pažnju zadržavam na onom što se nije dogodilo, a očekivala sam.

Poznavanje energije koju donose određeni planetarni utjecaji i mogućnost da se odredi njihovo trajanje u velikoj mjeri može olakšati život. Ako im se odlučimo prilagodili i prigrliti ih bez otpora ili panike, sasvim sigurno će donijeti zanimljive spoznaje, a možda i poneko ugodno iznenađenje.

Do slijedeće Inspiracije, grlim vas zajedno sa zvijezdama!

-Vesna Cirak

vesnacirak.comLeave a Comment

%d bloggers like this: