Buđenje iz bolesti Reviewed by admin on . . Nije lako ne misliti na bolest, odbaciti je i biti sretan kao mala bezbrižna beba, kad je, primjerice, tamna mrlja na RTG snimci jasna kao dan! Takva vijest j . Nije lako ne misliti na bolest, odbaciti je i biti sretan kao mala bezbrižna beba, kad je, primjerice, tamna mrlja na RTG snimci jasna kao dan! Takva vijest j Rating: 0
You Are Here: Home » Kolumne » Kolumna Nenada Ljubića » Buđenje iz bolesti

Buđenje iz bolesti

buđenje.

Nije lako ne misliti na bolest, odbaciti je i biti sretan kao mala bezbrižna beba, kad je, primjerice, tamna mrlja na RTG snimci jasna kao dan! Takva vijest je nevjerojatan obrat koji se odjednom upleo u našu rutinu življenja i ozbiljno nam prijeti razoriti ono što mi mislimo da život jest. To je kao da vozimo automobil brzinom od 80km/h pa nam odjednom  na cestu izleti dijete i mi udarimo luđački po kočnici! Kasnije nam je noga stalno na njoj!

Buđenje iz bolesti je kao galaktička rotacija u svemiru – jednako teška! Ali opet, jednako tako je i lagana! Zvijezde se vrte bez ikakvih problema, vječnost je to bez premca. Inercija svijesti i Ljubavi u njima ne posustaju, oni su izrazito moćni i nepokolebljivi u svojoj igri. Ova usporedba jednako je valjana kao i svaka druga, jer mi možemo sili koja rotira zvijezde i drži svemir na okupu pridodati bilo kakve karakteristike. Znanost će kazati jednu, religije drugu, a mistici treću. Ipak, iza svih njih stoje slojevi svijesti koji u konačnici završe na Stvoritelja, a On je Ljubav. U snu u kojem se sve manifestira kao Ljubav, ona će pokretati i galaktike, jer to je istina tog sna, njegovo iskustvo.

 

– Nenad Ljubić

Iscljelivanjeljubavlju.comLeave a Comment