Luda kombinacija fenomenalna za zdravlje: Višnje kuhane u pivu! Reviewed by admin on . . Jeste li znali da su višnje bogate vitaminima A, C, E i folnom kiselinom, magnezijem, željezom i vlaknima? I da ih smijete konzumirati u neograničenim količin . Jeste li znali da su višnje bogate vitaminima A, C, E i folnom kiselinom, magnezijem, željezom i vlaknima? I da ih smijete konzumirati u neograničenim količin Rating: 0
You Are Here: Home » Zdravlje » Prehrana » Ljekovito » Luda kombinacija fenomenalna za zdravlje: Višnje kuhane u pivu!

Luda kombinacija fenomenalna za zdravlje: Višnje kuhane u pivu!

višnja.

Jeste li znali da su višnje bogate vitaminima A, C, E i folnom kiselinom, magnezijem, željezom i vlaknima? I da ih smijete konzumirati u neograničenim količinama?

Osim toga, ako napravite čaj od peteljki i lišća višnje riješit ćete se pijeska iz mokraćnih kanala. Također ćete se riješiti celulita, impotencije, bubrežnih bolesti i kroničnog kašlja. Lišće višnje pomaže kod peruti i otečenih kapaka, kao i kod gubitka kilograma.

Ali, jeste li znali da je lišće višnje u kombinaciji s pivom odličan eliksir za tijelo?

Ovaj napitak se preporučuje kako bi smanjili upale, zaštitili svoj nervni sistem. Ujedno, pomaže u prevenciji raka, liječenja tegoba menopauze i nesanice.

Recept:

Stavite u posudu jednu žlicu usitnjenog osušenog lišća višnje i jednu žlicu osušenih cvjetova kantariona. Sve prelijte s tri čaše vrućeg piva. Smjesu zagrijte do ključanja i kuhajte 30 do 40 minuta na blagoj vatri. Ohlađeni čaj procijedite kroz gazu.

Konzumiranje:

Pijte po dvije žlice ovog čaja tri puta dnevno poslije jela. Posljednju šalicu čaja pijte pred spavanje. Ovaj čaj
možete konzumirati dva mjeseca.

IzvorLeave a Comment