META Zdravlje: Objašnjenje i rješenje uzroka bolesti Reviewed by admin on . . META zdravlje je revolucionarni pogled na zdravlje, koji nije ni alternativni, ni integrativni pristup, kao ni jednostavna uzročnost uma i tijela. Ujedno je i . META zdravlje je revolucionarni pogled na zdravlje, koji nije ni alternativni, ni integrativni pristup, kao ni jednostavna uzročnost uma i tijela. Ujedno je i Rating: 0
You Are Here: Home » Eventi » Jasmina Kovačev » META Zdravlje: Objašnjenje i rješenje uzroka bolesti

META Zdravlje: Objašnjenje i rješenje uzroka bolesti

meta.

META zdravlje je revolucionarni pogled na zdravlje, koji nije ni alternativni, ni integrativni pristup, kao ni jednostavna uzročnost uma i tijela. Ujedno je i paradoksalan, jer promatra zdravlje globalno, META, a ujedno i vrlo specifično. Jasmina Kovačev je jedna od svega petnaest praktičara ove metode u svijetu, a za portal “Zdrava i prava” objašnjava da simptome trebamo koristiti samo kao vodič da bismo pronašli gdje je nastala neravnoteža i da bismo postigli bolje zdravlje kroz procese samoiscjeljenja. Ona tvrdi da je naše zdravlje jednako našim sposobnostima izlječenja koja su umanjene za blokade. Treba prepoznati gdje su sve blokade i sistematski raditi na njima.

 


META zdravlje ne čine tehnike, mada su različite tehnike i pristupi potrebni kako bi se uspješno rješavale blokade procesima samoiscjeljenja.

Poznavanje principa META zdravlja, objašnjava naša sugovornica, omogućava i prevenciju, a i razumijevanje zbog čega se bilo koji zdravstveni problem dogodio.

TAJNA ZDRAVLJA

Jasmini je ova metoda, kaže “naišla” s razlogom. Tajna zdravlja je bila tema njenog interesa još od najranijeg djetinjstva. Majka joj je bila doktor, ali je kroz život uočila da konvencionala medicina nema suštinske odgovore.

–  Uvijek me je interesirala suština i korijeni problema. Sa znanjem META zdravlja danas mogu razumijeti svaki zdravstveni problem moje primarne obitelji i njihove korijene. Isto tako, mogu razumjeti svoje klijente koji tragaju za zdravljem. Moja osobna dostignuća su na prvom mjestu upravo osobna – danas kada se približavam šestom desetljeću života zdravija sam nego ikada i bolje se osjećam nego ikada. Kada su u pitanju klijenti, to bih prepustila njima da komentiraju jer kao ne liječnik, mogu samo reći da ja nikoga ne liječim, a ujedno samoiscjeljenje se često događa i tamo gdje su ljudi ostali bez nade za mogućnosti ozdravljenja. Ako je netko otpisan s petostrukom dijagnozom karcinoma i prognozom od maksimum šest mjeseci, još uvijek s nama nakon više od dvije i po godine to je pokazatelj koji puno govori. Ako je netko s Hočkins limfomom otpisan i šest mjeseci posle retreata pošalje mail s informacijom da je potpuno zdrav, zar to ne govori puno. Ovakvih primjera je puno. Moj zadatak je da radim na emocionalno energetskim i mentalnim blokadama procesima samoicjeljenja, a na osobi je da podrži te procese na najbolji moguć način uz dane instrukcije – svjedoči Jasmina.

META ZDRAVLJE

Jasmina vjeruje da tek kada razumijemo zašto nam se nešto dogodilo, mnogo je lakše tražiti rješenje. Najjednostavnije rečeno, META zdravlje nam daje objašnjenje zašto smo se razboljeli tada kad smo se razboljeli, odnosno zašto ja i zašto tada.

– Velik je broj onih koji traže rješenje samo na fizičkom nivou, a mi nismo samo fizička bića. Oni koji razumiju da bolest napušta svog domaćina kada ga više ne može prepoznati, oni koji razumiju da je osobni rast i razvoj neophodan dio procesa samoiscjeljenja, ti se jave- priča Jasmina.

ZDRAVSTVENI ENTUZIJASTI

Obzirom da na Novom Zelandu redovno drži kancer retreat i seminare Meta zdravlja najčešće joj se javljaju oboljeli od kancera ili oni koji su ga preživjeli.

– Najčešći polaznici su zdravstveni entuzijasti, oni kojima je zdravlje bitno, posebno kategorija onih koji su se opekli uslijed posljedica nekih konvencionalnih pristupa. Imamo i polaznika koji su alternativni i konvencionalni praktičari, oni koji razumiju ograničenja pristupa koje koriste i potrebna im je širina u razumijevanju stvarnih uzroka pojedinih zdravstvenih problema. Zanima ih što je i na koji način doprinjelo njihovom zdravstvenom problemu u nadi da će samom spoznajom riješiti problem, mada to nije način na koji se problem rješava. Često je tema višeslojna, nekad i razgranata, nekad potiče s više od jednog nivoa njihovog bića. Svatko želi isto, da postigne izgubljeno zdravlje ili da nauči kako da sagledava one s kojima radi da bi lakše i efikasnije pomogli oboljelima.


Američka medicinska asocijacija je davno iznijela podatak da 85 posto zdravstvenih problema kreće na emotivnom nivou. Mnogi izvori tvrde da je taj postotak veći. Svaka bolest je proces koji je nastao kao rezultat određene biološke logike, koja je veoma animalistička po prirodi.

– META zdravlje nam daje svijest o okidačima stresa, emocijama i uvjerenjima koja pogađaju određena tkiva i organe. Ona uzima u obzir sve nivoe našeg bića, uključujući i sredinu u kojoj živimo, tj. utjecaje našeg okruženja. Također nam kazuje na određene svjesne aktivnosti koje je potrebno poduzeti da bi se potaknuo proces samoiscjeljenja. Jeste li se pitali zašto svi drugačije doživljavamo emotivne udare i ne javi se svakom isti zdravstveni problemi kada je izložen emocionalnim udarima? I zašto se nekom uopće javi taj određeni zdravstveni problem i zašto baš u tom određenom momentu – poručuje Jasmina Kovačev.

Seminar Meta zdravlja će se održati u Beogradu 11.-12.11.2017.

(Za prijavu kliknite na link.)

Autor: Mariota Vlaisavljević

zdravaiprava.com

 

 

Leave a Comment