Skinite dioptriju prirodnim putem: Čudo crnog kima Reviewed by admin on . Ulje crnog kima (čorokot) mazati na kapke pola sata prije spavanja i svaki dan popiti 2 dl soka od mrkve. Ja sam koristila mjesec dana i skinula 1 dioptriju, mo Ulje crnog kima (čorokot) mazati na kapke pola sata prije spavanja i svaki dan popiti 2 dl soka od mrkve. Ja sam koristila mjesec dana i skinula 1 dioptriju, mo Rating: 0

Skinite dioptriju prirodnim putem: Čudo crnog kima

??????

Ulje crnog kima (čorokot) mazati na kapke pola sata prije spavanja i svaki dan popiti 2 dl soka od mrkve.
Ja sam koristila mjesec dana i skinula 1 dioptriju, moj sin koji je u startu imao manju dioptriju skinuo je za 10 dana. To su male dioptrije i vjerojatno bi bilo dovoljno 10 do 15 dana, ali treba skinuti naočale, tih pola sata do spavanja treba nešto čitati ili gledati tv, uglavnom da su oči aktivne.

Za ulje čorokota nije važno je li dioptrija plus ili minus (moja je plus s cilindrima, kod sina je plus bez cilindara, a kod kćerke moje prijateljice je minus). Svima nam je pomoglo, nekom je trebalo kraće vrijeme, nekom duže (kćerka moje prijateljice još uvijek koristi ulje ali u nje je početna dioptrija bila -10, a sada se smanjuje iako ona i pri terapiji nosi naočale što malo usporava proces).

Ulje se koristi 3 mjeseca, po potrebi napravite pauzu isto 3 mjeseca i nastavljate s terapijom u ciklusima.
Ulje možete nabaviti u bolje snabdjevenim apotekama ili prodavaonicama zdrave hrane.

-Internet

 

 

 

Comments (1)

Leave a Comment

%d bloggers like this: