Put Boginje: Spoznaja moći Reviewed by admin on . Put boginje je put samospoznaje. Na tom putu otkrivaš kako si autentično predivna. Učiš voljeti sebe i učiš preuzeti odgovornost za svoj život. Otkrivaš vlastit Put boginje je put samospoznaje. Na tom putu otkrivaš kako si autentično predivna. Učiš voljeti sebe i učiš preuzeti odgovornost za svoj život. Otkrivaš vlastit Rating: 0

Put Boginje: Spoznaja moći

put-boginje

Put boginje je put samospoznaje. Na tom putu otkrivaš kako si autentično predivna. Učiš voljeti sebe i učiš preuzeti odgovornost za svoj život. Otkrivaš vlastitu snagu i unutarnju mudrost. Svjesno otklanjaš prepreke na oslobađanju svog punog potencijala. Učiš kako rješavati probleme.

A imati tu vrst znanja znači – znati za moć. Moć je stvorila svijet. Nas. Moć je unutar tebe. Tvoje ženstvenosti. S ljubavlju te usmjerava savršenom zdravlju, skladnim odnosima, istinskim uspjesima. Ali, da bi ti sve to omogućila, prije svega trebaš znati da je sve to moguće. Znati za mogućnosti znači znati za paralelne stvarnosti. Ima ih bezbroj. A neke su toliko slične da smo potpuno nesvjesni naših neprestanih prelazaka iz jednih u druge. Stoga ih doživljavamo kao kontinuitet. Jer smo strahom od nepoznatog odabrali rutinu. A stvarnost je uvijek nova. Svakog trenutka ponovno odabireš onu koja želiš biti. Npr. želiš novac. Hoćeš li ga stvarati mučno ili moćno? Babuška se, u pokušajima da ga manifestira, upušta u naporni linearni zadatak.


Boginja, pak, manifestira sebe u dimenziji u kojoj ima novaca. U nju prelazi nenapornom kreativnom imaginacijom. Ta je dimenzija vrlo slična sadašnjoj, s tom razlikom da je u njoj više novčanica. I to je samo jedna od mnogih stvarnosti koje su naslagane jedna na drugu kao istovremenost postojanja.  Boginja ne manifestira stvari koje želi. Ona manifestira sebe u dimenziji ciljanih stvari. Jer ne radi se o stvarima. Uvijek se radi o tebi. Tebi. Tebi. Ti nisi u funkciji stvari. Obratno! Stvari služe tebi da bi se „izmjerila“, definirala, mijenjala. Imaš bezbroj perspektiva iz kojih možeš iskusiti sebe. To je zabavno kao da ulaziš u različite fotografije: na jednoj si fotkana kao podrumska podstanarka, a na drugoj kao vlasnica ville kraj mora, na trećoj si sretna sama, na četvrtoj u lijepoj vezi itd. No, za tu vrst teleportacije treba se rasteretiti od nepoželjnih modela uvjerenja i ponašanja. To činiš tihim uranjanjem u srce i vibracijskim poravnavanjem s unutarnjom moći – s boginjom.

Ako si se spremna predati boginji unutar sebe, možeš ostvariti ispunjen život. Preko boginje si povezana s beskrajnim umom Boga. Tako ti je dostupno znanje, mudrost i struja dobrobiti. Ne postoji neka druga struja koja nije dobra. Samo naše brane i barikade prema njoj – sitna i siromašna babuškasta misao. Ali, u trenutku kad se odlučiš poravnavati i proširiti s tokom dobrobiti, boginja u tebi ćete podržati.

Put Boginje

 

Leave a Comment

%d bloggers like this: