Otvorite svoje srce za uspjeh i sreću Reviewed by admin on . . Niste zadovoljni svojim dostignućima? Mislite da možete bolje i više, ali vas nešto koči da se potpuno ostvarite. Niste jedini. Svi mi posjedujemo neuporedivo . Niste zadovoljni svojim dostignućima? Mislite da možete bolje i više, ali vas nešto koči da se potpuno ostvarite. Niste jedini. Svi mi posjedujemo neuporedivo Rating: 0

Otvorite svoje srce za uspjeh i sreću

nasmijana-djevojka.

Niste zadovoljni svojim dostignućima? Mislite da možete bolje i više, ali vas nešto koči da se potpuno ostvarite. Niste jedini. Svi mi posjedujemo neuporedivo veće potencijale u odnosu na ono što stvarno postižemo u bilo kojem životnom području.

 

Naši uspjesi ekvivalentni su našim potencijalima umanjenima za emocionalne blokade koje imamo. Pitanje je samo kako smanjiti jaz između mogućeg i ostvarenog.

EFT JE AKUPRESURA ZA DUŠU

Na ovo teško pitanje odgovor nudi energetska psihologija, nova naučna disciplina u okviru koje je razvijena i tehnika emocionalne slobode. Tom terapijskom metodom se na mnogo brži i lakši način nego u klasičnim psihoterapeutskim metodama postižu očigledni rezultati. Umjesto višegodišnjeg rada s terapeutima, dovoljno je svega nekoliko tretmana da osjetite boljitak.
Tehnika emocionalne slobode (EFT) bazirana je na klasičnim principima akupunkture i moderne Einsteinove teorije, objašnjava naša sugovornica.
Sastoji se od jednostavne procedure tapkanja akupunkturnih točaka bez nelagodnosti akupunkturnih igala.

RASTERETITE SE NEGATIVNIH OSJEĆAJA

Kod pravilne primene tehnike dolazi do brzog podešavanja energetskih meridijana dok smo pažljivo mentalno podešeni na ono što je u osnovi problema. Na ovaj način se uspostavlja tesna veza između uma i tela.
– Ova metoda popularno se zove i emotivnom akupresurom ili psihološkom akupresurom. Tehnika djeluje na sam uzrok problema i uklanja emotivne blokade koje se manifestiraju na naše psihofizičko zdravlje – kaže Jasmina Kovačev.
Primjenjiva je u svim sferama života i postiže nevjerojatne rezultate, bilo da je riječ o poslu, ljubavi, roditeljstvu, stresu…

OSLOBODITE SE INHIBICIJA I PREDRASUDA

– Sve emocije uz pomoć EFT-a, metaforički rečeno, možemo izvaditi iz lonca u kojem su se godinama krčkale i gradile pritisak u nama. To ne moraju uvijek biti velike traume, nego i usputni događaji koji su ostavili otisak na našoj psihi, pa nas u nekom aspektu blokiraju. Česta je pojava da se na postojeća opterećenja lako nadograđuju nova, koja dodatno kompliciraju i pogoršavaju stanje – objašnjava naša sugovornica.
Ako se ne pročišćavamo od svega toga, potisnut ćemo negativne emocije, a to dovodi do emotivnih i zdravstvenih problema. EFT eliminira bilo koji emotivni intenzitet koji nas ograničava u svakodnevnom životu.
Ono što je dio našeg sistema vjerovanja odražava se u našoj realnosti. Da bi se bilo što promijenilo u našem životu, mora se promijeniti način razmišljanja koji polazi od osobnih vjerovanja i uvjerenja.
Tehnikom emocionalne slobode moguće je eliminirati sve pogrešne i inhibirajuće stavove i vjerovanja koja smo apriori usvojili od roditelja, društva i ostalih autoriteta.
To oslobađanje omogućit će nam da otkrijemo čitav spektar novih mogućnosti i dati nam hrabrost da osvijestimo i ostvarimo naša autentična htijenja.

Izliječite kroničnu bol
Oslobađanje od emotivnog stresa, strahova i anksioznosti na duže staze pozitivno utječe na opće stanje organizma.  Tako je EFT uspješan u liječenju bolova kojih se nikako drugačije niste mogli riješiti, a utječe i na poboljšanje imuniteta.

IzvorLeave a Comment

%d bloggers like this: