Mentalni Feng Shui: Sreća u domu Reviewed by admin on . .   Da bi aktivirali dobru sreću u svom domu i stvorili osjećaj moći u njemu, razvijte naviku svakodnevnog prakticiranja mentalnog Feng Shuija. Kako? Mnogi .   Da bi aktivirali dobru sreću u svom domu i stvorili osjećaj moći u njemu, razvijte naviku svakodnevnog prakticiranja mentalnog Feng Shuija. Kako? Mnogi Rating: 0

Mentalni Feng Shui: Sreća u domu

fs.

 

Da bi aktivirali dobru sreću u svom domu i stvorili osjećaj moći u njemu, razvijte naviku svakodnevnog prakticiranja mentalnog Feng Shuija.

Kako?
Mnogi ljudi ne vide realno svoje domove. Mnogi od njih, čak i ne znaju gdje im se koja sitnica u domu nalazi dok ne pitaju partnera ili nekog od ukućana.
Razviti naviku SVIJESTI o prostoru u kojem živite, od suštinskog je značaja za poboljšanje sreće u domu. Ova praksa i nova svijest donosi promjene.
Povezujuci se sa svojim prostorom na mentalnom nivou, POVEĆAVATE dobru energiju doma i dobru sreću jer ste mu na najvišem energetskom nivou poklonili pažnju.
Nedjelju dana je potrebno da se osjete prve promjene.


Tehnika:


Hodajte kroz svoj dom, iz sobe u sobu, korak po korak, polako i okolo kroz vrt ako imate. Razmišljajte šta biste voljeli da promijenite, zamijenite, sredite i obratite pažnju na svaki detalj u domu.
Sam prostor će prikazati najbolje ideje za poboljšanje Vašeg života u njemu. Neka Vas vaša unutarnja snaga i moć vodi…. i za nekoliko mjeseci imat ćete promijenjen izgled doma, stav i raspoloženje u njemu. Kakve će se sve promjene dogoditi, pustite da Vam vrijeme pokaže. Vaše je da vjerujete i da zamišljate željeno.
Razvijte duboku bliskost sa svim prostorijama u svom domu. Ali spremite se na to da promjene koje nastaju nećete primjetiti očekivano jer će biti veoma spore (kreiranje mentalnih slika tj sekvenci koje predstavljaju ono što želite – vizualizacija).

Hodajte kroz svoj dom svaki dan, i snagom svog uma dopustite unutarnjem instinktu da napravi promjenu!

 

 

Leave a Comment

%d bloggers like this: