Blissar: Ne učite duhovne tehnike s ciljem zarade Reviewed by admin on . . Nemojte učiti tehnike da biste postali iscjelitelji (ego), pogotovo ne s primarnim ciljem ostvarivanja dodatne zarade, već uđite u frekvencije božanskog prost . Nemojte učiti tehnike da biste postali iscjelitelji (ego), pogotovo ne s primarnim ciljem ostvarivanja dodatne zarade, već uđite u frekvencije božanskog prost Rating: 0

Blissar: Ne učite duhovne tehnike s ciljem zarade

duhovnost-zarada.

Nemojte učiti tehnike da biste postali iscjelitelji (ego), pogotovo ne s primarnim ciljem ostvarivanja dodatne zarade, već uđite u frekvencije božanskog prostranstva da biste očistili vlastite blokade, riešili osobne probleme i podigli spoznaju o samom sebi na viši nivo svijesti.

Nemojte ulaziti u tehnike da bi postali Majstori-Učitelji i iscjelitelji s ciljem da to bude vaš posao. To bi trebala biti filozofija vašeg življenja.

Uđite u tehniku tako da se frekvencijski doradite i vibracijski podignete na nivo koji će vam dati strukturnu osnovu za daljnji napredak. 

Napredak će se očitovati i u svim aktivnostima i poslovima kojima ste se bavili prije usvajanja tehnike. Promijenite sebe. Osvijestite sve božanske kvalitete koje nosite u sebi. Pogledajte na svoje postojanje iz perspektive višeg nivoa svijesti koji stječete pravom inicijacijom i ulažite u to da se vaša životna svakodnevnica promijeni na bolje.

Svakodnevne vibracije će se okrenuti u vašu korist, jer ćete uspješno odbaciti negativnosti iz okruženja. Umrežite svoje nove vrijednosti tako da poslovi kojima se bavite budu kvalitetniji, jednostavniji, i da se u strukturi kojom se bavite podignete na kvalitetniji nivo. Ljudi ne razumiju da je moguće apsolutno živjeti visoku duhovnost, a istovremeno boraviti u biološkom, i ispunjavati sve ono što se od nas u životu očekuje.

-Blissar, odlomak iz knjige TEHNIKE POSLJEDNJE INKARNACIJE

 

 

Leave a Comment

%d bloggers like this: