Bezvremenske lekcije o ljepoti kojima su nas naučile naše mame Reviewed by admin on . . Htjele mi u to vjerovati ili ne, mnoge stvari kojima su nas naučile naše mame potpuno su ispravne. Uz savjete o momcima, školi i prijateljstvu, trikovi za dob . Htjele mi u to vjerovati ili ne, mnoge stvari kojima su nas naučile naše mame potpuno su ispravne. Uz savjete o momcima, školi i prijateljstvu, trikovi za dob Rating: 0

Bezvremenske lekcije o ljepoti kojima su nas naučile naše mame

sesir-zena-616x410.

Htjele mi u to vjerovati ili ne, mnoge stvari kojima su nas naučile naše mame potpuno su ispravne. Uz savjete o momcima, školi i prijateljstvu, trikovi za dobar izgled nešto su što bi svaka od nas trebalo naslijediti od svoje majke koja je odrastala u doba kada se o njezi i kozmetičkim proizvodima razmišljalo pametno i ekonomično, a ne komercijalno. Ovo su najčešći savjeti za ljepotu naših mama, koji su i dan-danas apsolutno točni.

Na lice ne stavljajte puno proizvoda

Danas je teško odoljeti bezbrojnim sjajnim kutijicama koje nam se smiješe s polica parfi+umerija, a još više reklamama koje nas uvjeravaju kako nam trebaju i serum, i micelarna voda, i losion, i tonik i barem tri kreme. Mnoge mame imale su sredstvo za čišćenje lica i kremu, i koža im i dan-danas izgleda fantastično.

Budite uredne i svoje

Upravo zbog ovog savjeta našim mamama bili su dovoljni i najjednostavniji proizvodi. Važno je pronaći kremu koja vam odgovara i nanositi je redovno ujutro i navečer, kao i svake večeri dobro očistiti lice od šminke. Tu leži tajna lijepog tena.

Ne idite na sunce između 12 i 16 sati

Uz sunčanicu i štetne zrake od kojih se svakako treba paziti, izbjegavanje sunca će vas zaštititi i od prijevremenog starenja kože. Žene koje imaju najljepšu kožu u zrelijoj dobi cijeli život su izbjegavale jako sunce koje izaziva bore i starenje kože.

Izgledajte lijepo i kod kuće

Pocijepana trenerka, lice bez šminke i zapetljana punđa – veliki broj djevojaka izgleda upravo tako u svoja četiri zida. Naše mame uvijek su izgledale uredno i dotjerano, bilo da se radi o lijepoj trenerci ili udobnoj košulji i suknji, a kosa im je uvijek bila počešljana. Uredan izgled podiže samopouzdanje i pokazuje kako držimo do sebe, pa ovaj savjet svakako vrijedi poslušati.

Pazite na svoje stvari

Razbacani ormari puni nagužvane odjeće koja možda nije ni oprana? Ovako nešto se našim mamama ne bi moglo dogoditi ni u najmlađim danima. Uredan ormar pomoći će vam da se bolje snađete i organizirate, a vaša lijepa odjeća trajat će duže i izgledat će bolje.

Uvijek imajte čistu kosu, nokte i cipele

Izgledati uredno važnije je od gomilanja šminke i parfema. Poslušajte ovaj savjet i ljudi će vas uvijek doživljavati kao dotjeranu ženu.

Izvor

Leave a Comment

%d bloggers like this: