Anđeli u srcu: Promocija knjige i radionice Reviewed by admin on . .   Vanja Savić je kouch andjeoskog vodjstva i iscelitelj andjeoskim energijama. Na svoj duhovni put je krenula pre 22 godine posle teske postporodjajne depresi .   Vanja Savić je kouch andjeoskog vodjstva i iscelitelj andjeoskim energijama. Na svoj duhovni put je krenula pre 22 godine posle teske postporodjajne depresi Rating: 0

Anđeli u srcu: Promocija knjige i radionice

sky-8.

  Vanja Savić je kouch andjeoskog vodjstva i iscelitelj andjeoskim energijama. Na svoj duhovni put je krenula pre 22 godine posle teske postporodjajne depresije. Ona je spoznala svrhu svoje duse: da kreira pozitivne promene na planeti kroz bozansku univerzalnu ljubav.
 Andjeli su usli u njen zivot pre 10 godina i od tada su njeni  vodici,ucitelji i pratioci. Otkrili su joj Petu dimenziju i podarili joj sistem za isceljivanje, koji  je ona nazvala Andjeosko isceljivanje duse i srca. Uz njigovo vodjstvo nastala je knjiga Andjeli u srcu i radionice koje vodi sirom sveta.
Ona je i ko autor knjige Transformations – Find Your Wings sa poglavljem Angels in the Heart, koja je bestseller na Amazonu i za 10 dana je postala internacionalni bestseller.
 Njeni andjeli su je vodili kroz proces otvaranja visih transpersonalnih chakri i Timusne i Andjeoske chakre.
To iskustvo je pretocila u interaktivne radionice na kojima obucava kako sa lakocom uci u Petu dimenziju i komunicirati sa andjelima. Ove radionice su na insistiranje njenih andjela dobile novi aspekt: kako otkriti i rasiriti svoja krila, koja nas nose u svet bozanske univerzalne ljuibavi i vise dimenzije postojanja kroz otvaranje srcane cakre uz upotrebu tibetanske posude.
Prva u nizu radionica bila je u Podgorici… i to je bilo autenticno iskustvo za sve ucesnike.
Zatim je tu Nis i Beograd.
Nis: Promocija knjige je 20.05.2016.
u Regent club hotelu u 19 h.
Ulaz je slobodan.
Radionica  Andjeli u srcu – otkrij svoja krila je 21.05.u 11h.
Beograd: Promocija knjige je 25.05. u cenrtu Oz, ul. Bulevar kralja Aleksandra br.20, 2.sprat stan 4. Ulaz je slobodan.
Radionica ce se odrzati 4.06 u 11h u istom prostoru.
I jedno iznenadjenje – zbog velike zainetesovanosti Vanja je kreirala radionicu Andjeli ljubavi i srodne duse, a bice 18.juna  u 11h u istom centru.
Energetska razmena za sve radionice je 40 evra .
Vanja i andjeli vas sa radoscu ocekuju sa verom da svi ljudi zele da zive lepsi, plemenitiji i ispunjeniji zivot sa svojim andjelima – vodicima, isceliteljima, savetnicima i pomagacima u svim sferama zivota.

Leave a Comment

%d bloggers like this: