9 trenutaka koji pokazuju da ste našli srodnu dušu (čak i ako toga niste svjesni) Reviewed by admin on . . Ako možete da pričate o ovome – to je to. Nedavno istraživanje koje je objavio časopis “Psychological Science” ukazuje da postoji devet tema koje su najznačaj . Ako možete da pričate o ovome – to je to. Nedavno istraživanje koje je objavio časopis “Psychological Science” ukazuje da postoji devet tema koje su najznačaj Rating: 0
You Are Here: Home » Život » Obitelj » 9 trenutaka koji pokazuju da ste našli srodnu dušu (čak i ako toga niste svjesni)

9 trenutaka koji pokazuju da ste našli srodnu dušu (čak i ako toga niste svjesni)

srodna-dusa.

Ako možete da pričate o ovome – to je to.

Nedavno istraživanje koje je objavio časopis “Psychological Science” ukazuje da postoji devet tema koje su najznačajniji pokazatelji koliko je nečija veza jaka:

Neugodni trenuci

Ukoliko sa svojim partnerom možete da pričate o neugodnim situacijama koje su vam se dogodile i o najsramotnijim momentima svog života, vi ste savršen par.

Politički stavovi

Kada je politika u pitanju, ne morate se, naravno, slagati oko svega, ali bi trebali biti otvoreni za sve opcije. U dobroj i zdravoj vezi, obje strane iznose svoje stavove i shvaćanja i to nikako ne smije i ne treba biti razlog za ljutnju.

Strahovi i nesigurnosti

Kada s partnerom pričaš o onome zbog čega ste noću budni, na primjer, pokazuješ svoju ranjivost i riskiraš da budeš povrijeđen, ali postoji i mogućnost da te on shvati i da ti pomogne.

Djetinjstvo

Sjećanja iz detinjstva su veoma zanimljiva tema za razgovor i u tome ćete oboje uživati i vjerojatno se slatko nasmijati. Ali, što je mnogo važnije, na ovaj način ćete otkriti kakvo je bilo njegovo odrastanje i kako je postao čovjek koji danas jest.

Prethodne veze

Ovo je, slažemo se, osjetljiva tema. Nitko ne voli pričati o bivšim vezama, ali ni slušati. Pa ipak, postoji razlika u tome da li on dok priča još uvijek čezne za bivšom djevojkom ili je možda ogorčen na nju ili jednostavno, smireno, bez mnogo uzbuđivanja priča o onome što je nekad bilo i što se završilo. Ovo je također bitno, jer ćete dosta otkriti o njegovom ponašanju, navikama i stavovima prema ženama.

Obiteljski život

Vrlo je važno da znate sve o tome kakav odnos ima vaš izabranik sa svojom obitelji i kako su ga odajali. Pogotovo ako planirate budućnost s tim čovjekom.

Trenutna događanja

Pitajte ga što češće što misli o onome što se događa u svijetu, kako gleda na svjetski poredak, na ekonomsku krizu, na 3D televizore, što misli o filmu “Avatar”… Sve to će vam pomoći da se zbližite i da razvijete nove interese.

TV i filmovi

Ako ovu stavku usporedimo s politikom, izgledat će vrlo plitko. Pa ipak, i ovo vam može pokazati dosta o partneru. Nakon što zajedno odgledate film, pitajte ga sve o motivima nekog lika iz filma, o zavjerama, spletkama… Saznat ćete o njemu više nego što očekujete.

Budućnost

Razgovor o zajedničkoj budućnosti nijednom paru nije naročito ugodan. Zato ga ne pritiskajte ovim pitanjem i ne potežite priču o braku i djeci, ali treba da znate sve o njegovim željama, ciljevima i nadama.

 

IzvorLeave a Comment