Svijest je sve Reviewed by admin on . . Nekada nije bilo vas i mene. Nije bilo zemlje. Nije bilo kozmosa. Nije bilo galaksija. Nije bilo života kakav sad vidimo oko sebe. Nije postojalo gore ni dole . Nekada nije bilo vas i mene. Nije bilo zemlje. Nije bilo kozmosa. Nije bilo galaksija. Nije bilo života kakav sad vidimo oko sebe. Nije postojalo gore ni dole Rating: 0

Svijest je sve

mohanji-svijest-svjesnost.

Nekada nije bilo vas i mene. Nije bilo zemlje. Nije bilo kozmosa. Nije bilo galaksija. Nije bilo života kakav sad vidimo oko sebe. Nije postojalo gore ni dole. Nije bilo crnog ni bijelog. Nije bilo tame. Nije bilo dvojnosti. Nije bilo relativnosti. Nije postojalo vrijeme. Postojala je samo svijest. Nerazblažena vrhovna svijest.

U materinici te apsolutne svijesti, u dubokoj tišini, počela je pjesma tišine. Duboko brujanje. Pulsiralo je unutar svijesti. Zvuk života- otkucaji srca. Energija se počela pokretati i sakupljati. U tom pojačanom brujanju unutra, energija je eksplodirala u milijarde i milijarde dijelova. Dalje se nagomilavala u materiju. Došlo je do dvojnosti. Dogodio se prostor. Nastala je relativnost. Svijest je sebe videla u množini.

Svijest je sebe videla u svemu. Dopustila je da mnoštvo svijesti oživi u položajima podesnim za svaku od njih. Kada je s unutarnjom eksplozijom došlo do dvojnosti, počelo je vrijeme. Svijest je mogla sebe izmjeriti odavde do tamo i dalje od toga. Mogla je sebe vidjeti kao odvojenu od druge svijesti. Relativnost se pretvorila u opipljive odnose.

Relativnost je pružila milijarde mogućnosti za nastanak kreativnosti. Jedna svijest u mnoštvu oblika. Onda je izazov postao da se oni sastanu, vrate i ponovo postanu jedna svijest. Uvijek je postojala mogućnost za eksperimentiranje. Svaka jedinka je imala svoju moć  jer je u suštini bila jedno s vrhovnom svijestu. Međutim, u tami dvojnosti, ona je zaboravila svoj pravi identitet i lutala je u potrazi za svojim domom. Ono vrhovno se nikada nije miješalo u njezino traženje. Samo je dozvoljavalo iskustva. Slobodna volja u sadašnjosti je zajedno sa sudbinom iz prošle karme oblikovala živote, bivanje i zemaljska iskustva.

Svijest je sebe doživljavala na različitim nivoima.

Mohanji ,,Moć čistoće,,

centarprozor.comLeave a Comment

%d bloggers like this: