Rijeka: Radionica Anđeoski dodir svjetla Reviewed by admin on . Centar za razvoj svijesti i stvaralaštva (CIRUSS)  07.05. od 16.00 do 19.00 sati Voditeljica : Karmen Weber Damjanić Za dodatne informacije i prijave za sudjelo Centar za razvoj svijesti i stvaralaštva (CIRUSS)  07.05. od 16.00 do 19.00 sati Voditeljica : Karmen Weber Damjanić Za dodatne informacije i prijave za sudjelo Rating: 0

Rijeka: Radionica Anđeoski dodir svjetla

karmen wber
Centar za razvoj svijesti i stvaralaštva (CIRUSS)

 07.05. od 16.00 do 19.00 sati

Voditeljica : Karmen Weber Damjanić

Za dodatne informacije i prijave za sudjelovanje obratite nam se na telefon: 091 33 66 750 (od 16h do 19 h) ili na email: radionica.andeoskidodirsvjetla@gmail.com.​Uz ime i prezime potrebno je ostaviti svoju e-mail adresu i broj mobitela.
Informaciju o mjestu održavanja radionice dobiti ćete prilikom prijave.

Donacija za sudjelovanje na radionici  je 150 kn.

 Anđeli  su vise puta dotakli Karmen  tijekom njenog života.

Zloćudna bolest koja joj je potpuno promijenila život, podarila joj je iskustvo sa tim nevidljivi pratiocima na putu njenog ozdravljenja, omogućivsi joj uvid u dodatne, duhovne dimenzije života. Kada je uistinu produbila svoje poznanstvo s njima, odlucila ga je opisati u svojoj knjizi “Dodir svjetla”.

Karmen  je upoznala svog anđela čuvara, sa kojim svakodnevno komunicira na razlicite nacine;  kroz pisanje, slikanje, meditaciju, pokret  i ine svakodnevne znakove koje nam oni ostavljaju na našem putu. Bolest se je iz nedace preobrazila u veliki dar koji ju je potaknuo na učenje i spoznaju da je život čarobno putovanje i učenje prvenstveno o samom sebi, a onda i o svemu ostalom što nas okružuje. Spoznala je da je beskonačna dubina naše duše, jednaka beskonačnoj dubini svemira oko nas, obasjana bezbrojnim nijansama spoznaja.

Na radionici Anđeoski dodir svjetla, Karmen nam prenosi svoje spoznaje kako možemo osvjestiti povezanost sa svojim anđelom čuvarom i svoju povezanost sa izvorom.  Kroz njene radionice učimo kako u svakoj teškoći pronaći mogućnost napretka, stjecanja novog znanja, jer svi mi imamo anđele čuvare koje samo cekaju da ih pozovemo, zamolimo za pomoć i otvorimo svoje srce i dušu. Na ovim radionicama ćemo naučiti kako se prepustiti njihovoj ljubavi koja nas štiti, vodi i spaja sa svijetom bića svjetla kojemu i sami pripadamo. Također cemo naučiti kako osjetiti, spoznati i prihvatiti bezuvjetnu ljubav prema samima sebi, a na taj način prema cijelom svijetu,te shvatiti poimanje jedinstva sa svime i duboke zahvalnosti prema životu u sadašnjem trenutku.

Karmen je o svom iskustvu napisala knjigu Dodir svjetla, koja je izdana 2010. godine u Zagrebu (nakladnik  Veble commerce). Knjiga je prevedena na engleski i talijanski jezik. Također je napisala knjigu Ždralovgrad, izdanu u Zagrebu 2014. godine (nakladnik Škorpion). Leave a Comment

%d bloggers like this: