Putokazi u nama Reviewed by admin on . . Učini se ponekad da nam je netko ispremještao putokaze, promijenio strane svijeta i odjednom smo potpuno izgubljeni. Taman smo našli svoj smjer, utabali stazu . Učini se ponekad da nam je netko ispremještao putokaze, promijenio strane svijeta i odjednom smo potpuno izgubljeni. Taman smo našli svoj smjer, utabali stazu Rating: 0

Putokazi u nama

slucajnosti-ne-postoje-putokazi.

Učini se ponekad da nam je netko ispremještao putokaze, promijenio strane svijeta i odjednom smo potpuno izgubljeni. Taman smo našli svoj smjer, utabali stazu i krenuli naprijed, ali najednom više ništa nije na starom mjestu. I osjećamo se izgubljeno, nemoćno i opet na početku.

Nikada i ništa se ne događa slučajno, jer slučajnosti i ne postoje. Umesto traženja putokaza i truda da se sve vrati u prvobitno stanje, možda je bolje nastaviti dalje. Da, nastaviti u sred novonastalog kaosa.. Neke odluke su se upravo sručile na nas u vidu oluje koja je sve izmjestila, a zapravo napravila savršen red. To što smo vezani za stare puteve, nema nikakve veze s olujom, već s odlukama koje su je prouzrokovale.

Nastavimo, ne tamo gdje smo stali, već od mjesta gdje se sada nalazimo u pravcu koji osjetimo kao svoj. Strane svijeta će i ispremještane uvijek pokazivati pravi smjer, a putokazi? Oni su uvijek u svakom od nas.

-Senka StojanovLeave a Comment

%d bloggers like this: