Ovo je vrijeme značajno, rastete brže! Reviewed by admin on . . Jedna godina koncentriranog napora u ovom trenutku je skoro kao pedeset godina koncentriranog napora prije 1986. Zato je ovo vrijeme vrlo značajno, jer rastet . Jedna godina koncentriranog napora u ovom trenutku je skoro kao pedeset godina koncentriranog napora prije 1986. Zato je ovo vrijeme vrlo značajno, jer rastet Rating: 0

Ovo je vrijeme značajno, rastete brže!

image325.

Jedna godina koncentriranog napora u ovom trenutku je skoro kao pedeset godina koncentriranog napora prije 1986. Zato je ovo vrijeme vrlo značajno, jer rastete brže. Sada možete vidjeti drugu dimenziju.

Šta se događa poslije 2012? Pogledajte. Što god da je osnovna priroda svakog bića, ima sedam milijardi ljudi na svijetu, svaka osoba je jedinstvena kreacija, nitko nije tvornički proizvod, svatko je jedinstven, nitko se ne može usporediti s drugima. To je ljepota kreacije.

Ovo se ne odnosi samo na ljude već na sva bića, svi su jedinstveni. Što god da je naša osnovna priroda, ona se pojačava. Jednostavno postaje istaknutija. Osoba koja je po prirodi suosećajna, postaje još suosećajnija i počinje to izražavati. Osoba koja je po prirodi ljuta, postaje još ljuća i počinje to izražavati. Osoba koja je po prirodi velikodušna, postaje još velikodušnija i počinje to izražavati.

Ali mi smo svi raznovrsni, nikada nismo samo jedan aspekt, tako da razni aspekti izlaze na videlo i izražavaju se, a to je ono što danas možemo vidjeti u svijetu i što ćemo sve više viđati u danima koji dolaze.

-MohanjiLeave a Comment

%d bloggers like this: