Ako ne možete oprostiti, blagoslovite Reviewed by admin on . . Opraštanje je najbolji lijek, najbolji iscjelitelj. Ako ne možete oprostiti, onda blagoslovite. Blagoslov liječi. Ako ne možete blagosloviti, privući ćete ope . Opraštanje je najbolji lijek, najbolji iscjelitelj. Ako ne možete oprostiti, onda blagoslovite. Blagoslov liječi. Ako ne možete blagosloviti, privući ćete ope Rating: 0

Ako ne možete oprostiti, blagoslovite

oprostiti.

Opraštanje je najbolji lijek, najbolji iscjelitelj. Ako ne možete oprostiti, onda blagoslovite. Blagoslov liječi. Ako ne možete blagosloviti, privući ćete opet sličnu osobu opet i opet u svoj život u budućnosti i imati isto bolno iskustvo opet i opet uvijek s novom osobom.

Nije vrijedno toga. Najveći dar koji možete sebi dati je da iskoristite ovaj život da se oslobodite. Možete biti vezani za Zemlju zauvijek. Ovo je veoma težak životni test. Znate što je Isus propovijedao? Istu stvar. Ako ne možete neprijatelja voljeti kao sebe, onda me ne možete dostići, jer što više mrzite, to ste više vezani za Zemlju. A što ste više vezani za Zemlju, to više ima žalosti.

Dakle, najbolja metoda je da idete u suptilnost. To je upravo ono čemu vas uči naša meditacija. Pročišćavanje. Ako mi postavite jedno pitanje, “Što je vaša glavna funkcija?“ odgovor u jednoj riječi je – OSLOBOĐENJE. To je ono što nastojim učiniti širom svijeta.

Kroz više razumievanje i širom sviješću. Meditacijama i prenošenjem znanja. Nastojim osloboditi ljude iz džungle neprozračnog postojanja, iz zamršenosti u teškoćama kroz prijenos mudrosti, svjesnosti i razumijevanja.

-Mohanji

Leave a Comment

%d bloggers like this: