Lazarev: Punjenje energijom vizualizacijom Reviewed by admin on .   Jedna djevojka me je pitala, da li se onda ispravno puni energijom zamišljajući potok plavog plamena koji ulazi u nju. Promatram karmičke obrasce za vrij   Jedna djevojka me je pitala, da li se onda ispravno puni energijom zamišljajući potok plavog plamena koji ulazi u nju. Promatram karmičke obrasce za vrij Rating: 0

Lazarev: Punjenje energijom vizualizacijom

en.jpg_512

 

Jedna djevojka me je pitala, da li se onda ispravno puni energijom zamišljajući potok plavog plamena koji ulazi u nju. Promatram karmičke obrasce za vrijeme njene vježbe i vidim da je to kršenje zakona Univerzuma.
Svako namjerno uzimanje energije-iz prirode, kozmosa, Sunca – snažan je pokazatelj da čovjek nema dovoljno energije i da je potrebno da je odnekud uzme. To je preduvjet za razvoj vampirizma. Zabluda ove matrice je u tome što čovjek ne povezuje energiju i duhovnost već ih razjedinjuje.

Kada doživljavamo ljubav prema Univerzumu, dobivamo ogromnu količinu energije. Potrebno je dosegnuti najviše nivoe energije: duhovnost, blagorodnost, ljubav. Da bismo dobili dovljno energije potrebno je živjeti ove koncepte.
Čim počnemo razmišljati o energiji u apstraktnom smislu, izuzimajući taj pojam od pojma “duhovnost” i “etika”, mi osuđujemo duhovne struktore na prosjačenje i punimo energijom samo fizičko tijelo.

Leave a Comment

%d bloggers like this: