Kombinacija ova dva sastojka može riješiti bol u koljenima Reviewed by admin on . . Ako vas bole koljena, samo ste jedan među tisućama koji imaju iste tegobe. Uzroci mogu biti različiti, i svakako treba konzultirati liječnika. No, možete poku . Ako vas bole koljena, samo ste jedan među tisućama koji imaju iste tegobe. Uzroci mogu biti različiti, i svakako treba konzultirati liječnika. No, možete poku Rating: 0

Kombinacija ova dva sastojka može riješiti bol u koljenima

sol-jabučni-ocat-koljena.

Ako vas bole koljena, samo ste jedan među tisućama koji imaju iste tegobe. Uzroci mogu biti različiti, i svakako treba konzultirati liječnika. No, možete pokušati i s ovim receptom, vrlo jeftinim i prema iskustvu koje donosimo, vrlo učinkovitom.

Tuzlak Elvir D. (44) odlučio je ispričati kako se sam “spasio” od operacije koljena, uz pomoć samo dva sastojka, koja vjerojatno imamo svi u kući.

Naime, Elvir je posljednjih mjeseci osjećao strašne bolove u koljenima, od prekomjernog stajanja i rada, te mu je doktor preporučio da operira koljena i tako pokuša ponovo bezbolno stati na noge. No, strah od operacije naveo ga je da ipak potraži drugo rješenje.

– Slučajno sam upoznao jednu gospođu koja se bavi sakupljanjem biljaka, i znam da čita mnogo knjiga te zna mnogo o tome, upitao sam je za savjet i odmah mi je rekla da ima jednu soluciju koja je pomogla mnogima koji su došli do nje.

Savjetovala mi je da 5 noći uzastopno napravim agdu (smjesu) od jabukovog domaćeg octa (sirćeta) i soli u omjeru 2-3 šalice octa i jednu šalicu soli. Onda treba sve dobro izmiješati pa natopiti gaze u smjesu i umotati koljena, i sve to zamotati nekom krpom.

– Već nakon prvog dana osjećao sam olakšanje, a bol je nestao kao rukom odnesen točno nakon pet dana. Evo već neko vrijeme nemam više problem s koljenima i naravno otkazao sam operaciju na koju sam trebao ići. Nadam se da će ovaj recept pomoći i drugim ljudima – ispričao je Elvir.

Naravno, mi ipak savjetujemo svim ljudima koji eventualno imaju sličnih problema da se prije ovog prirodnog poduhvata ipak posavjetuju sa svojim doktorom.

IzvorLeave a Comment

%d bloggers like this: