Kineski horoskop: Godina majmuna Reviewed by admin on .   Prema slijedu dvanaest životinja koje su u legendarnoj priči došle pred Budu, ova godina pripada Majmunu. Ako još ne znate koji ste znak po kineskom horo   Prema slijedu dvanaest životinja koje su u legendarnoj priči došle pred Budu, ova godina pripada Majmunu. Ako još ne znate koji ste znak po kineskom horo Rating: 0

Kineski horoskop: Godina majmuna

510x320_106848-godina_majmuna_kineski_horoskop

 

Prema slijedu dvanaest životinja koje su u legendarnoj priči došle pred Budu, ova godina pripada Majmunu.
Ako još ne znate koji ste znak po kineskom horoskopu, lako ćete to naći u našoj rubrici na portalu, a ovdje otkrijte što koja životinja može očekivati.
MAJMUN
Mnogi Majmuni će se u svojoj godini zateći u središtu pozornosti. Od njih će se očekivati da povuku važne poteze koji će utjecati na sve oko njih. Stoga će i njihova odgovornost biti veća. Ovo je svakako njihova godina u kojoj će moći utjecati na stvari, ljude i događaje oko sebe. Prilike za razvoj, ali i razni izazovi bit će svakodnevnica. Majmuni će doći na svoje. Vrijeme pred njima donijet će im otvaranje mnogih vrata, kako na poslovnom, tako i na ljubavnom planu. Potrebno je samo biti prisutan i budan, a sve ostalo događat će se samo po sebi.
PIJETAO
Pijetlovi će u godini Majmuna uroniti u svijet svoje mašte i podsvijesti, te iz njega crpiti najbolja rješenja za sve što ih snađe. Njihova intuiciija ove će godine iznimno ojačati, pa je jako važno da u svakom trenutku sačuvaju svoj unutrašnji mir, kako bi lakše prepoznali ono što im govori njihovo šesto čulo. Neki će promijeniti svoje navike i više vremena provoditi u samoći, tišini, a bit će i onih koji će zapustiti dnevne dužnosti i lako upasti u zamku iluzija i zabluda. Jako je važno održavati rutinu. Vježbanje, kako tijela, tako i duha, može učiniti čuda. Maštanja će ionako biti previše.
PAS
Pas će ove godine sigurno proširiti krug prijatelja. Njegov društveni život bit će bogat. Bit će i onih koji će dobiti određene protekcije, zbog čega će biti zahvalni. U godini Majmuna Pas će se snalaziti dobro i rijetko će biti sam. Uvijek će nailaziti na društvo, premda često neformalnog karaktera. Neki će se napokon otvoriti za ljude i to svih vrsta i karaktera. Problem može nastati što ponekad neće imati kriterije za izbor društva, pa će se tu naći svega i svačega. Ovo mnoštvo ponekad će Psu oduzimati mir, ali generalno uzevši, bit će u plusu. Jer pravi prijatelj je pravo bogatstvo.
SVINJA
Svinje će ove godine vjerojatno dobiti pravu priliku za razvoj karijere i poboljšat će svoj status na društvenoj ljestvici. Ako još idu u školu i uče, stabilizirat će svoju poziciju. Sve će istina biti sasvim zasluženo, jer će na tu razinu Svinje doći predanim radom i trudom. To će pratiti podrška uglednih ljudi. Mnoge Svinje će stoga napredovati u karijeri i iskoristiti krupnije prilike koje će se pojaviti. Ako su imale neki dugoročniji cilj, vjerojatno će on napokon biti dosegnut, a Svinja zadovoljna. Bit će i onih koji će pobijediti na natjecanjima ili dobiti zaslužene nagrade.
ŠTAKOR
Štakori će u godini Majmuna putovati. Otvaraju im se gotovo svi putevi, pa neka odmah počunu pakirati torbe. Kroz sve to uspjet će proširiti svoje horizonte, steći nova i viša znanja, te obogatiti sebe kao osobu. Kod nekih će ova kretanja biti povezana s profesionalnim usavršavanjem, doškolovanjem ili mogućom stipendijom. Sve povezano s učenjem odlično je postavljeno, pa će mnogi studenti Štakori procvjetati. Svi oni postat će ove godine zanimljiviji, pametniji, produhovljeniji. Bit će i onih koji će se sve više zanimati za filozofiju i religiju, pa nisu isključeni ni periodi samačkih meditacija.
BIVOL
Bivoli će u godini Majmuna biti pobjednici u svim borbama. To znači da će biti mnogo prilika za raspravljanje, nadmudrivanje i borbe općenito. Neka se zato pripreme na dinamične događaje, a izazove neka prihvaćaju kao nešto što će im postati svakodnevnica. Bit će i onih koji će uspjeti privući izdašne sponzore za svoje projekte ili će se jednostavno moći osloniti na druge i dobiti podršku. Bit će hrabri i prihvaćat će izazove bez ikakvih problema. Stoga, ako je bilo ičega što su željeli mijenjati, ova će ih godina navesti na to. Također će biti i vrlo zavodljivi, a njihov ljubavni život senzualan.
TIGAR
Pred mnogim Tigrovima je mogućnost ostvarenja vrlo lijepe i stabilne dugotrajne veze, a nije isključen ni brak. Oni već vezani sigurno će poboljšati svoj odnos s voljenom osobom. Za većinu njih ovo će predstavljati istinsku sreću koju su dugo čekali. Bit će i onih koji će konačno potpisati nove ugovore koji će im donijeti prosperitet i veću mogućnost povezivanja s ljudima iz njihove branše. Ako ponekad i bude nekih dvojbi, neka postavljaju jasna pitanja i odgovore će dobiti. Uz njegovanje diplomacije i takta za njih će sva vrata biti otvorena. Ovo je godina plodnih suradnji.
MAČKA (ZEC)
Mačke će odlučiti stati na kraj svim onim lošim navikama koje ih možda muče. One deblje posvetit će se proučavanju prehrane i srezati svoju kilažu do te mjere da ih drugi neće moći prepoznati. Mnogi će se pozabaviti svojim zdravljem, izgledom i stasom. Oni koji su možda bili malo bolesni, ozdravit će. Oni koji su dosad tražili posao, vjerojatno će ga dobiti, a oni koji već rade, imat će posla sve više i više. I dalje će biti ljubazni, uslužni i spremni pomoći drugima. Sve će ovo biti dobrodošao svjež vjetar u njihov život, a zahvalnost će uslijediti sasvim prirodno.
ZMAJ
U godini Majmuna Zmajeve očekuje bogat ljubavni i društevni život. Pozivi za izlaske bit će svakodnevnica, a Zmajevi će birati najbolje za sebe. Neki će se napokon istinski zaljubiti, a oni koji su u stabilnim vezama ove bi se godine mogli odlučiti za djecu. Kreativci, zabavljači, umjetnici i sportski djelatnici imat će vrlo zahvalnu publiku, a njihova postignuća bit će ona o kojim se priča. Konačno, uspjet će ostvariti neke svoje planove koji će im donijeti radost, sreću i zadovoljstvo, a posebno u privatnom životu. Mnogi će se razmahati u svakom pogledu.
ZMIJA
Obitelj i dom će biti u središtu pozornosti ove godine za Zmije. Ili će se one više angažirati oko one obitelji iz koje potječu ili ćete doći u priliku da sretno rješe svoje stambeno pitanje. Za mnoge će ova godina također biti i godina velike životne inventure jer će presložiti kockice svog životnog puta i postaviti stvari na nov način. Jednu životnu fazu potpuno će otpraviti u nepovrat i otvoriti novu stranicu. To će im donijeti zrelost i mir. Mnogi će se posvetiti onom iz čega su počeli svjesni da su temelji važniji od nadgradnje. Jer ako su oni klimavi, ni sve što slijedi ne može biti stabilno.
KONJ
U godini Majmuna Konjima će se iz dana u dan otvarati sve više prilika za povezivanje s drugim ljudima, kao i za veliko proširenje kontakata. Bit će upleteni u mrežu ljudi s kojim će stalno razmjenjivati svakojake informacije. Oni koji uče pred sobom imaju vrlo uspješnu godinu. Ove godine također bi mogli doživjeti niz vrlo ugodnih i ispunjavajućih putovanja, izleta, te odlazaka na mjesta koja su po svom sadržaju zanimljiva. Često će biti u društvu, pa makar odnos bio i površan, bit će zabavno. Neki će obnoviti veze s daljnjim rođacima koji će ih posjetiti, ili obratno.
KOZA
Koze će ove godine imati dosta prilika za zaradu, pa treba biti budan i prepoznati ih na vrijeme. Neke će poraditi na svom sustavu vrijednosti i nakon pomnih analiza, mijenjat će svoju listu prioriteta. Ono što im je nekad bilo važno, više im neće značiti ništa, dok će s druge strane, konačno uvidjeti stvari koje su im do sada bile nevažne. Postavit će ih kao svoj prioritet. Njihovo samopouzdanje također će porasti. Generalno, poradit će na učvršćivanju skupljenog ili postignutog. Tako će oni koji imaju obitelj vjerojatno pokrenuti neku sigurnu štednju.

Izvor

Leave a Comment

%d bloggers like this: