Kakve poruke kriju brojevi koji nam se stalno ponavljaju? Reviewed by admin on . Kada se ponavljaju iste znamenke u troznamenkastom broju, to su posebne poruke, bremenite značenjem i sažete do svoje krajnosti - a neke od njih kada pročitamo Kada se ponavljaju iste znamenke u troznamenkastom broju, to su posebne poruke, bremenite značenjem i sažete do svoje krajnosti - a neke od njih kada pročitamo Rating: 0

Kakve poruke kriju brojevi koji nam se stalno ponavljaju?

broj

Kada se ponavljaju iste znamenke u troznamenkastom broju, to su posebne poruke, bremenite značenjem i sažete do svoje krajnosti – a neke od njih kada pročitamo ostavljaju nas u isčekivanju, jer nas stave u poziciju da vrlo pažljivo promotrimo svoje djelovanje………….evo, zbog čega: pročitajte sami.

PONAVLJANJE BROJA 1 111
Pažljivo preispitujte svoje misli i potrudite se, misliti samo na ono, što želite misliti, a nikako ne na ono što ne želite. Ovaj brojčani niz znači,da se pred vama otvaraju nove mogućnosti i vaše misli rekordnom brzinom postaju stvarnost. Trobroj 111 je kao jasno svjetlo bljeskalice, kojom vas je fotograf na tren obasjao. Znači, da je svemir upravo snimio vaše misli i sada ih pretvara u materijalni oblik. Veseli vas, kakve misli je svemir snimio ? Ako ne, promijenite ih ! ( Imate li problema s slijeđenjem svojih misli, pitajte svoje anđele, da vam pomognu s tim. )

Posebno volim vidjeti broj 000…osobno bih ga nazvala brojem potvrde i najave novog početka. Prijateljica kojoj godinama telefonski prevodim značenja, jer nikako da ih zapiše ili ih upamti, u šali, kada zajedno vidimo taj isti broj, kaže: ” Opet telefoniraš s 000 ? No šalu na stranu, o broju 000 piše : 000 Podsjetnik, da ste sjedinjeni s Bogom, i trebali bi ste u svojoj nutrini osjećati ljubav svojeg Stvoritelja. Isto tako to znači, da je određena situacija obišla puni krug.

222

Vaše svježe “zasijane” ideje počinju prorastati u Vašu stvarnost. Nemojte ih prestati zalijevati i dohranjivati, one će ubrzo probiti na svjetlost, tako da će te uvidjeti dokaze njihove materijalizacije. Drugim riječima – NE ODUSTAJTE SVEGA PET MINUTA PRED ČUDOM ! Ubrzo će se pojaviti, i vi ćete se uvjeriti u rezultate svoje manifestacije, zato samo ne popuštajte! I nadalje njegujte pozitivne misli, koristite afirmaciju, i nastavite s vizualizacijom.

333

U vašoj blizini su uzašli majstori, i oni žele, da znate, da vam nude svoju pomoć, ljubav i pratnju. ZOVITE IH ČESTO U POMOĆ, NAROČITO kada oko sebe viđate kombinacije broja 3. U najznameninitije uzašle majstore spadaju Isus, Mojsije, Marija, Quan Yin i Yogananda.

444

Okruženi ste anđelima, koji vas uvjeravaju o svojoj ljubavi i željom za pomoći. Nemojte se bojati, zato što je njihova pomoć u blizini!

555

Držite si šešire, zato što dolazi velika životna promjena ! Nemojte je uzimati kao “pozitivnu” ili “negativnu”, stoga što sve promjene su urođenim dijelom toka života. Možda je ova promjena odgovor na vaše molitve, i zato, u sebi i nadalje njegujte viziju i osjećaj osobne ravnoteže.

666

Vaše misli su sada u neravnoteži, previše ste usredotočeni na materijalni svijet. Ovaj brojevni niz od vas traži, da svoje misli razdijelite ravmomjerno između neba i zemlje. Kao u slavnom “ukazanju na Gori”, anđeli vas navode k tome, da se usredotočite na duh, i služenje, i da vjerujete, da će vaše materijalne i emocionalne potrebe biti automatski zadovoljene.

777

Anđeli vam aplaudiraju – ČESTITAMO, ide vam dobro! Ne zaustavljajte se u marljivom radu i znajte,da VAŠ SAN POSTAJE STVARNOST ! Ovaj broj je vrlo pozitivan znak, koji vas upozorava, da će možda stići i daljna čuda.

888

Određena faza vašega života se približava kraju, i ovaj brojevni znak vas treba upozoriti, da se na to pripremite. Ovaj brojčani red može značiti, da dovršavate nekakvu emocionalnu, poslovnu ili fazu osobnih odnosa. Također vas upozoravaju, da na kraju tunela će se pojaviti svjetlo. Štoviše to znači, ” da je urod dozrijao”, ne čekajte sa žetvom i uživajte u njoj! Drugim riječima, ne odlažite put prema svojim snovima ili radost zbog plodova svojih djela.

999

DOVRŠENJE! Ovo je kraj važne faze vašeg osobnog ili cjelokupnog života. Također, to je poruka potvrde službenicima svjetla, koji se bave liječenjem zemlje, koji znači: ” Dajte se na posao, zato što vas Majka zemlja treba !”

 magicus.info

 

Leave a Comment

%d bloggers like this: