Kako manifestirati obilje Reviewed by admin on .   MANIFESTACIJA je učiniti nešto vidljivim.To je kreativni proces kada nešto iz nevidljivog, implicitnog svijeta "pomičete" u vidljiv, eksplicitni svijet,   MANIFESTACIJA je učiniti nešto vidljivim.To je kreativni proces kada nešto iz nevidljivog, implicitnog svijeta "pomičete" u vidljiv, eksplicitni svijet, Rating: 0

Kako manifestirati obilje

 

, Image: 7446698, License: Royalty-free, Restrictions: , Model Release: yes, Credit line: Profimedia, I love images

MANIFESTACIJA je učiniti nešto vidljivim.To je kreativni proces kada nešto iz nevidljivog, implicitnog svijeta “pomičete” u vidljiv, eksplicitni svijet, te stavljate to u formu. Također i obrnuto, kada nešto iz forme stavljate u nemanifestirani svijet. Manifestacija je kontinuirani kreativni proces. Način na koji sudjelujemo u tome procesu određuje kvalitetu našega života i naše svjesnosti.

OBILJE je potpuni, slobodni proces manifestacije. Obilje uključuje cjelovitost i ispunjenost vitalnom, neuvjetovanom silom koja je naše pravo po rođenju. Usmjerenost ka obilju nas oslobađa matrix realnosti i povezuje nas s našom istinskom prirodom.

S obzirom da većina, ili ne zna, ili ima potpuno krivu percepciju obilja, naučite što je obilje i što ono nije.

Obilje nije:

· To nije način ostvarenja osobne veličine, jer vi ste već veliki.
· To nije kada provodite vrijeme reagirajući na okolnosti. Ljudi nemaju vremena biti u neuvjetovanom stanju svijesti. Svoje dragocjeno vrijeme i energiju troše reagirajući na vrijeme, vijesti, informacije i mnoge druge podražaje izvana. Manifestacija nije izrada “to do” liste na stvari na koje morate reagirati. To nije manifestacija, niti obilje. Obilje nije očajavanje niti popravljanje stvari.
· Obilje nije akumulacija dobara niti odricanje od dobara.
· Obilje nije akumuliranje i borba s informacijama.
· Obilje nije zabrinutost za budućnost.
· Obilje ne bi trebalo poistovjećivati niti povezivati s prakticiranjem komfora. Komfor je jedna sasvim druga stvar, ali on nije praksa moći.

Obilje je:

· Prihvaćanje objektnog svijeta kao sastavnog dijela uvjetovane realnosti.
· Obilje je praksa moći koja vam omogućuje da „prođete“ kroz sve okolnosti koje ćete susretati u životu.
· Obilje je samoprihvaćanje. Jedan od načina kojim ćete prihvatiti sebe jest da počnete prihvaćati druge ljude. Kada dopustimo drugima da budu ono što jesu tada dopuštamo i sebi da budemo ono što mi jesmo i tada smo uključeni u praksu obilja.
· Obilje je učenje koje vam omogućuje da imate povjerenje u život, u slobodu, u svemir.

funkymem.comLeave a Comment

%d bloggers like this: