Informoterapija kao odobrena medicinska praksa Reviewed by admin on . . Terapijsko djelovanje informacijskog polja ovisi samo od toga u kolikoj mjeri ono odgovara informaciojskom biopolju oboljelog organa - njegovim stanicama. Met . Terapijsko djelovanje informacijskog polja ovisi samo od toga u kolikoj mjeri ono odgovara informaciojskom biopolju oboljelog organa - njegovim stanicama. Met Rating: 0

Informoterapija kao odobrena medicinska praksa

informoterapija-branislava-rakonjac.

Terapijsko djelovanje informacijskog polja ovisi samo od toga u kolikoj mjeri ono odgovara informaciojskom biopolju oboljelog organa – njegovim stanicama. Metode informoterapije su efikasne kod liječenja mnogih oboljenja  jer je riječ o ponovnom uspostavljanju sposobnosti raznih organa da  normalno razmjenjuju informacije na staničnom nivou, a koje mogu biti promijenjene, poremećene i čak djelimično izgubljene.

To se postiže uređajima (tzv. “mikrogeneratorima”) u kojima se nalaze mikroprocesori s umemoriranim bioinformacijama matičnih stanica.

Terapijsku informaciju prenose odgovarajući nositelji bez dodatnog utroška energije. Ona malo ovisi od doze i nju primaju bolesne stanice, što za posljedicu ima  ponovno uspostavljanje normalne međustanične komunikacije, a time i funkcije.
S informoterapijom se aktiviraju unutarnje rezerve organizma i njegovi energetski resursi, koji su prisutni u vidu visokoenergetskih materija, sintetiziranih unutar stanica.

Informoterapija kao odobrena medicinska praksa

Informoterapija je oblik informacijske terapije kvantne prirode koja na organizam djeluje tako što obnavlja regulacijske sisteme organizma i organizam vraća u normalno stanje ili stanje blisko normalnom. Liječenje može trajati do mjesec dana, ali i kraće u akutnim slučajevima poslije postignutog poboljšanja. Kod kroničnih oboljenja izvjestan efekt se primjećuje poslije dva tjedna, a vidljiv rezultat postiže se poslije mjesec dana. Mnogo bolji i brži rezultati postižu se kombiniranjem informoterapije i fitopreparata. Vrlo često u akutnim stanjima poboljšanje nastupa u ordinaciji već poslije 15-tak minuta.

Osnovne postavke informoterapije formulirao je 1989. godine Zenovii Skrypniuk  u kijevskom odjeljenju Harkovskog Instituta za neurologiju i psihijatriju Protopopov.

Informoterapija omogućuje sigurnu, bezbolnu i efikasnu dijagnostiku funkcionalnosti organizma u cjelini, svih organa i identifikaciju  pojedinih uzročnika bolesti  kao što su: zoster virusi, lamlija bakterije, toksoplazmoze  i drugih uzročnika  koji su se do sada  teško otkrivali. Svi ovi dijagnostički  rezultati omogućavaju sagledavanje zdravstvenog stanja u cjelini i to čak na staničnom nivou prije nego što se pokažu manifestacije bolesti.

Ova dijagnostika daje podatke o poremećajima u stanicama ili pojedinim organima. Utvrđeno je da se oko 70 % poremećaja u ljudskom organizmu događa zbog  poremećaja u prenošenju informacija između stanica.

Liječenje se obavlja tako što se na akupunturne točke oboljelog organa djeluje korekcijom bioenergije, odnosno energetskog polja organa. Ljekovite informacije se  preuzimaju iz „mikrogeneratora“. Dužina terapije se određuje adekvatno uspostavljenoj dijagnozi.

Uspješnost ove terapije potvrđuju na tisuće pacijenata koji su je uspješno koristili i riješli se svojih zdravstvenih problema.

Informoterapija se aktivno uvodi u sistem zdravstvene zaštite pa tako postoje privatni centri za informoterapiju u svim oblastima Ukrajine, u Rusiji, Bjelorusiji, Poljskoj, Njemačkoj, Rumunjskoj, SAD i Izraelu. Rezultati dobiveni liječenjem različitih oboljenja svih starosnih grupa bolesnika pokazuju veliki postotak uspješno tretiranih.

Najčešća stanja koja se uspješno tretiraju informoterapijom su:

– kardiovaskularne distonije,
– alergijska oboljenja – respiratorne alergije, alergije na hranu,
– bronhijalna astma,
– kronični rinitis i sinusitis,
– glavobolje, migrene,
– sindrom kroničnog umora,
– hipo – i hipertireoza,
– oboljenja kože – psorijaza, neurodermatitis,
– akne u pubertetu,
– oboljenja digestivnog trakta – kronična opstipacija, kronični gastroenteritis,
– diskinezija žučnih putova,
– kronični cistitis,
– kronični pijelonefritis itd.

-Branislava Rakonjac

Alternativainformacije.comLeave a Comment

%d bloggers like this: